Enbiannee Bebeğim 7 aylık 2 gündür çok huzursuz ishal ve ateşi var görünürde bişey yok ama sanırım diş çıkartıyor ne yapmam lazım jel sürdüm fayda etmedi 2 gündür tükendim resmen
xrtalafx Enbiannee karanfilde süre bilirsiniz dişlerine internetten bakın uygulamasına rahatlatır birde diş granülü var onada baka bilirsiniz
Funda80 Enbiannee bende az önce post açtım dişle ilgili. 7 buçuk aylığız bizde. Kafayı yemek üzereyim tükendim. Az önce diş jeli aldık nöbetçi eczaneden. Calpol surupda veriyorum 6 saatte bir. Tetagil kullanıyoruz. Umarım çok acı çekmeden çıkartırlar dişlerini rahatlarız bizde
Eslemmom Enbiannee tetagil diş granülü var onu deneyebilirsiniz , benim kızımda 7 aylık bir haftadır diş çıkarma sancıları bizde de var zeytinyağı ile karanfil karışımı çok işime yaradı onu da deneyebilirsiniz
Wolverine Enbiannee diş için çok bişey yapmana gerek yok aslında sabırla çıkmasını bekleyeceksiniz. Belki zeytinyağinda karanfil kürü biraz damaklarina iyi gelebilir. Taze soganin beyaz kısmını uzun bir şekilde kesip verin eline azıcık onu ağzında oyalamasi da damaklarini rahatlatir