Bebeto_Be Anneler cips veya Abur cubur neler yiyorsunuz veya yiyor musunuz çok sıkıldım artık bişeyler yemek istiyorum 🤭
SeninAnnenBirMelektiYavrm Bebeto_Be sadece süt ve süt ürünleriyse zaten cips falan yiyebilirsin. Arkasina bak süt ve süt ürünleri içerir yazmiyorsa yiyebilirsin
Duygusuz Bebeto_Be kliktag uygulaması var tel e indirin bütün paketli gıdaların içerigi var uygulamada önce ordan kontrol edin öyle alın.ben suyla puding yapıyordum irmik helvası sütsüz yumurtasız kek vs yapıyordum netten sütsüz tarifleri bulup yapabilirsiniz paketli gıda yememe iz daha iyi.
Ballokumu Bebeto_Be züber, pringgles, meyve kurumları, sütsüz bitter çikolata, eti çubuk kraker, vegan sütlerle yapılan tümm tatlılar (evde kendim yapıyorum), vegan sütlerle kahvaltılık gevreklerden bazıları, oreo…
Ballokumu Bebeto_Be canım sanırım bim çikolatasıydı buono diye oradan alıyorduk bi araştır her yerde çıkıyor sütsüz çikolatalar diye arayınca. Bir de eti cinde sanırım alerji yapacak birşey yok bir de ona bak. Eğer seversen vegan çikolatalar satılıyor İnternette de ama ben tatlarının aynı olduğunu düşünmüyorum. Sanırım mor kabı olan nestle çikolatada süt yoktu.