Sedakcby g_elif 6.ayda nimenrix ile başladık. 3 nimenrix 3 bexero şeklinde. 68 12 nimenrix 7 9 13 bexero. Ikisinden de son dozlar kaldı inşallah Bexero ateş yapıyo her seferinde. Nimenrix hamdolsun sorunsuz geçiyor
Alin1709 g_elif baxsero ve nimerix i 3. Ayda olduk biz doktorumuz ikisini aynı anda olabilir demisti. İlk gün biraz huysuzdu o kadar ateş filan olmadı
Deletedmom_14 g_elif 5-7 ve 13. Ay olarak planladı doktorumuz, ikisini de aynı gün olduk, son dozumuz kaldı.
g_elif Yasemin38 benim kızım şuan 7 aylık doktorimuz bexseno ve nimenrix aynı anda vurdurmami istedi .bende yan etki yapar mı diye korktum
Yasemin38 g_elif canım bizim doktorumuz hiçbir aşıyı aynı anda önermiyor. Devlet aşıları ve özel aşılar arasında 1 ay süre geçmeli çocuğa ağır gelmemesi için. Benim fikrimde aynı anda yaptırma derim ama sen bilirsin.
g_elif Yasemin38 bnde öyle.dujsnuhom yan etki olur diye korkuyom çünkü.ates yapıyormuş.bide ay olarak normal mi acaba 7 aylık çünkü
Yasemin38 g_elif evet ağır aşılar menenjitler. bizde 7.ayda diş dönemi olduğu için kendi ağrısı kendine yeter aşıyı yüklemeyelim birde diye yapmamıştı doktorumuz. 11. Ayda yaptırdık .
Sedakcby g_elif yani burda çok kişiden okuyoeum aynı gün 2 menejit aşısı olanı ama nekadar gerekli bilemiyorum. Biizm aşı planımız da devlet aşıları ile birlikte yapılmiyo.
g_elif Yasemin38 mantıklı bizim şuan da 4 dış patlamış onlarin ağrısı var bide ayni iki asi agir gelir diye dusnuyım
Deletedmom_14 g_elif ateş yaptı ama kızım 6. Ay aşısı hariç tüm aşılarında da ateşlendi zaten. Bebekten bebeğe değişiyo biraz da.
Sedakcby g_elif ayy diş ile bexero düşünemiyorum.. Belki bebeğinize yanetki Yapmaz bilmiyorum ama ben korkuyorum