Dincgamze Bebeğimi ayakta ve sımsıkı kundak yaparak sallayarak uyutuyorum deneyimleriniz benim için önemli nasıl bıraktırabilirim yardımm! 🥺
Snowglobe Dincgamze kaç aylık. Ben 6 aya kadar kundak yaptım.(fermuarlı bol kundaklardan) Ve merak etmeyin Bi zaman sonra kundakta olduğu için uyumak istemiyor.
Tuba-21 Dincgamze bende aynıyım :( ayakta ince battaniyesine kollarını sarıyorum yoksa yüzüne gözüne ağzına götürüyor uyumuyo. Bi de sallıyorum malesef ama kolik bebek başka bi çözüm bulamadım :(
Erva23 Uykuya tamamen dalınca kundağı gevsetin bi kaç gün böyle yapın sonra tamamen acın uyuduğunda. Sallamaya gelince önce hızlı başlıyorsunuz sonra duruyorsunuz patpat salla derken yavaş yavaş azalıyor
Liyaninannesiiii Erva23 meme de uyutmaya nasıl son verebilirim fikriniz var mı sadece meme de uyuyor 😏😏
Dincgamze Erva23 aslında hızlı sallamıyorum poposuna pışpışla biraz hafif sallıyorum uyku saati geldiği için uyuyo zaten ama illede sallama illede kundak istiyo 🥺
Dincgamze Liyaninannesiiii bazı anneler için kötü bir şey evet ama emzik kurtarıcı bir yol kesinlikle..
Fabulas Liyaninannesiiii benım bebısımde öyleydı, tam dalmadan yatagına koymaya basladım , bi süre böyle devam ettik, ağlayınca aldım yine emzirdim yine dalmadan koydum. Sonra bir gün kendi kendine uyumaya basladı mşallah artık uyku saatine gelince uyuyor
Dincgamze Tuba-21 binlerce şükür kolik bebek değil fakat benimki sünnetten sonra baya bir kişilik değiştirdi. Ona yoruyorum artık bunu sallamaya vs de sünnet zamanı alıştı..
Tuba-21 Dincgamze ay bizde Sünnet olucaz çok zorlandınız mı kaç aylıkken oldu. Kansızlık çıktı yapmadılar o yüzden çok korkuyorum bütün düzen alt üst olacak diye :(
Dincgamze Tuba-21 3 aylıkken oldu 3 günde büyük kısmı iyileşti iyi ki küçükken yaptırmışız diyorum şuan olsa inanılmaz zorlanırdım zira bez değiştirebilmek bile hak getire..
Dincgamze Liyaninannesiiii evet çok bebek varmış öyle tutmayan şöyle bi yöntem söyleyim belki tutar ben bebeğime heves diye bir kere bibs emzik aldım normal damaklı kullanıyodu o eskidi diye bibs i tamamen vermeye başladım sonra onu da kullandıktan sonra adeti 70 lira olunca bende normal ucuz olanlara döndüm ama damaklıyı tutmadı atıyordu direkt bir gün pekmez sürdük verdik o gün bugün damaklıyı tutmaya devam ediyo ☺️ Çok minik değilse pekmez sürüp verebilirsiniz bir kere olmak şartıyla alışmasını istemeyiz.
Tuba-21 Dincgamze anladım teşekkür ederim bizimki de olabilirse 5 buçuk aylıkken olucak kan ilacı kullanıyoruz. İnşallah bizde kolay atlatırız
Dincgamze Fabulas Yani benim emzirme gibi bir şansım yok çünkü memeyi bıraktı ama bu dediğinizi deneyeceğim umarım işe yarar