Aznurr Bu serym su ıle bebeğimin burnunu temzlıyorum ama bı burunundan geup dgerınden cıkmıyoo yanlış mı yapıyorum sıktıgım su cıkmayıp nereye gidiyo , acayip panik oldum ..
Prenses_annesi22 Aznurr bızımkın den de cıkmıyor sıkıntı yok ama canm sırtından vurum hafif bas asagı tutman lazm cıksın dıye burnunda öyle akıtyorm gerı sonra cekıyorum
Aznurr QueenMommm cıkmaması norm mi . Okadar yaptım dger burunından cıkmadı . Baika bı sıkıntı olur mu
QueenMommm Aznurr bizde ilk zamanlar yaptığımız zaman çıkmıyodu ama şusn yaptığımız zaman diğerinden çıkıyo yavaşmı sıkıyosun acaba
Sleepwalker Aznurr Ben tazikli sıkıp hemen yüz üstü cevirip sırtına vuruyorum saniyelik yapinca burnundan çıkıyor herşey
Prenses_annesi22 Aznurr her bebek öyle cnm bnmkı hıc yaptırmıyo burnu tıkalı kollarını tutup yapıyorm hadı yaptm busefer temızlemesı sıkntı o hortumu hıc tutturmuyo yırtıyo kendını kafasını ellernı zor tutuyorm 15 aylık kızım mecbur temızlemem gerek kuruyup burnunu tıkıyor nefes alamyor ıns zamanla gecer dıyorm alısır
Neslihan-55 Aznurr sakin ol bir yere gittiği yok suyun yarısını sağ buruna yarısını sol buruna sık çokta hızlı yapma suyu bir an da boşaltma yani damla damla falan en son koluna yatır sırtına yavaş yavaş vur 2-3 kere sonra da burun aspiratörle çek bitene kadar giden suyu göreceksin 🥰
Ozlemprlpn Aznurr nasıl yaptığınızla ve nekadar sıktığınızla alakalı aslına yani bebişin pozisyonu yan yada yüzü aşağıya bakacak şekilde kucağınızda yaparsanız diğerinden çıkar sırt üstü ise geriye gider yutar ama yutması sorun olmaz merak etmeyin yani bizim doktorumuz öyle demişti en azından.