simiyyy Üç beş sefer bi tanıdığımın elinden yemiştim tadı hala damağımda ama kendim yapıyorum yapıyorum beğenmiyorum. Siz nasıl yapıyosunuz neyin lezzet kattığını düşünüyosunuz
Ece simiyyy hamuruna baharat koyuyorum valla yiyen bayılıyor ve sosuna sarmsak yoğurtlu yaparım ve mükemmel olur
Woody simiyyy Ayy hamileyken as erdigim tek sey. Hayatımda da 2 3 kere anca yemistim.aklima düştü yine Surada bekleyeyim
sahsina-munhasir Çok severim ama hiç yapmadım. Misafirliğe çağıranlara fellah koftesi yaparsanız gelirim diyorum 😁
Brcklc İrmik mutlaka konmalı yumsak tutuyor dağılmaması içinde yumurtambukgurun olmazsa olmazı kimyon.ve domates sosu zeytinyağlı ve bol maydanozlu sarımsaklı olucak.bukgur harcına ben enson soğuduktan sonra yumrta ekliyorum.su ile şekil veriyorum
Busranur34 Y Deletedmom8453 yemeside yapması kadar uzun sürse keşke hemen bitiriyor tadı damağımda kaliyo her seferinde 🙄
Ece simiyyy salçada koyuyorum hamuruna bir tatlı kaşığı kadar başka da bişey yapmıyorum lezzetli oluyor hatta gelecekler bi fellah köftesi yap yeter derler