Cnmkzm Kızlar 2 aylık bir bebeğim ve 3 yaşında bir kızım var. Eşim testi pozitif çıktı muhtemelen benim ve kızımın da pozitif. Ne yaparsak en hafif atlatırız? Bebeğime bir şey olur mu? Emzirme li miyim şu an yoksa sağıp dökeyim mi sütü? Çocuklara ilaç ne vereyim biz takviye alalım mı neler alalım? Tüm önerilere açığım lütfen çevresinde olan geçiren iyi gelen öneriniz ne var? Çok korkuyorum çok telaşlıyın
050620 Cnmkzm çok geçmiş olsun canım belirtileriniz var mı acaba bir de pozitif bile olsanız maske takıp emzirebilirsiniz biz de geçirdik ben emzirmiştim maske takıp
Melake Cnmkzm benim oğlumda 2 gündür ateşli 2 ay olmak ğzere ananesi covid ondan gecti diye düşündük test yaptık negatif bende verdim bende negatif anlamadık yarın gidicez ama bende yoğun şeffaf akıntı üşüme var
Neslihan-55 Cnmkzm tansiyon durumunuza göre turşu suyu için booooll su için yoğurt falan yiyin çocuğunuzun ateşi yoksa sizle aynı şeyleri yesin turşu suyu fazla icirmeyin midesi yanar bebeğe de anne sütü bişey yapar mı bilemiyorum onu bence sağlıkçılara sorun
Demetbulut Cnmkzm öncelikle geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız.. Kekik çayı hazırlayın onu tüketin.. Bol bol su için.. Oğlum notmalde sadece öğlen uykusuna geçerken emer.. Aralardada emzirdim.. Maske kullanöadım oğlum çok ağladı maske ile evde doşanınca dışarda bile açmaya çalışıyor.. Ellerimizi sürekli dezenfekte ettim şükür biley olmadı
Cnmkzm 050620 evet tat kaybı aşırı baş ağrısı baş dönmesi var bir de boğaz ağrısı var o hafif. Sütü sağarak verebiliyorduö zaten benden geçmez değil mi bir şey
Hibou Geçmiş olsun normalde küçükler pek etkilenmiyor, kızım 15 aylıkken geçirdik ve hiç bisey olmamıştı ona, maske + fazla hijyene dikkat ederek emzirdim. Takviye olarak bol meyve sebze c vit . Çok kötü olunca parol içmiştim bu kadar. Tekrar geçmiş olsun
A_hanbebek BiZde yeni atlattik 2 aylik oglum hamdolsun bisi hissetmedi gectimi gecmedimi bilmiyoruz suan korona en hafif zamani grip gibo geciyorz bol bol emzirin maskeli bi sekilde ben esimle odami ayirdim temasini kesmistik bende bitek maskeyle dokundum maskeyle uyudum ayni odada ellerimi bol bol yikadim. Korkmayin insallah gecmez
Sedakcby Cnmkzm çocuklar hafif atlatiyo öncelikle merak etmeyin. Bağışıklık iicn zencefil bal çok tüketin. Bal limon aynı şekilde. Ihlamur. D vitamini kullanabilirsiniz. C vitamini takviye. Maske takıp emzirin. Çok yakın nefesinizi vermeyin sürekli maskeli olmak zorundasınız yani mecburen. Gece de dahil olmak üzere maskeyle durdum hep. Bebeğim 1 gün ateşlendi sadece ertesi güne bişeyi yoktu hamdolsun. Parol alabilirsiniz sabah öğle akşam olmak üzere 4 6 saat aralıklarla yada. Bal limon zencefil ıhlamur ihmal etmeyin.. Çok şükür 3 4 güne atlattık bu şekilde. Allah tekrarını göstermesin. Çok geçmiş olsun