nkarac Merhaba. Oğlum 4 aylık. Sünnetini yaptırmak istiyorum. Ankarada yaptırıp memnun kaldığınız doktorlar var mı?
Sinemiss nkarac sincanda savgi sağlık kabini turan tek. Ben istanbul dan sünnet için Ankara ya gittim. Aramak istersenin numarası 0312 263 89 38 kesinlikle memnun kalırsınız kardeşim ve abimin çocuklarıda orada oldu memnun kalırsınız
bebitos nkarac keciörende uzman sunney klınıgı vedat ali hoca bir numara oglumu sun et etti klips yontemuyle cok memnun kaldık ustelık ıylesene kadar takip etti whatsaptan takıp edıyo sorularınıza cvp veriyi arastrn derm
Cagansngul nkarac uzman sunnet klınıgı vedat ali bey keçiörende 450 tl yaptırdık memnunda kaldık takp etmesıde ıyıydı her soruya gayet acıklayıcı cevap verdı
Merveeeibrahimm Cagansngul bende geçen hafta sünnet yaptırdım bebeğimin pipisinin ucu içeri doğru gidio.sizde yaşadınızmı hanımlar lütfen yardımcı olun
Cagansngul Merveeeibrahimm evet ıce cekılıyor o bolgedesı yaglı olan kılolu olan bebeklerde olur dedı doktor
Glsm19 Bende Salı günü için randevu aldım vedat Ali hocadan klips için benim oğlum 14 aylık biraz geç kaldık ama tüm tanıdıklarım oradan yaptırdı ve çok memnun kaldılar. İnşallah bizde sıkıntısız hakederiz