Elifimmm21 Kızım 6 aylık doğduğundan beri bu şekilde uykusunda gözler kapalı ama elleri hiç durmuyor ya kafasını yoluyor ya gözünü kaşıyor ya kulağını çekiyor böyle yapa yapa kendini uyandırıyor niye böyle bilmiyorum var mıdır bir çözümü acaba yaa?
thebeautyqueen Elifimmm21 Çözümü var bacım bolca Allahım nolur uyanmasın Allahım nolur uyanmasın diye dua ediyorsun ama sonuç hep aynı uyanıyor 🤷🏻♀️🤦🏼♀️
Deletedmom454 Elifimmm21 Bacım benimkide aynı 7 aylık ama 5 dakika durduğu yerde durmuyo gerçi karnımdayken de böyledi çocuğun içinde bi enerji var bi türlü atamıyo o enerjiyi bana hep tüp bebekler çok hareketli olur demişti doktorum vitaminle büyüyo karnında falan demişti ama bu kadarını beklemiyodum
Kubra2401 Elifimmm21 Canım yarım kundak dene. Benim oğlumda öyle hareket ettikçe kendini uyandırıyor. Mutlaka yarım kundak yapıp uyutuyorum
Hilal-95 thebeautyqueen 🤣🤣🤣🤣🤣 yaa güldürdün beni valla dualar var evet bende ediyorum bnmkının eller havada sürekli 2 ay 16 günlük 🤣
1prensesannesj Hilal-95 emzirkende öyle mi kızım 1 ay 23 günlük emzirirken resmen koşuyor ne ayak ne el duruyor sürekli hareket halinde kafayida hareket ettiriyorda onu ben tutuyorum emsin diye 😄
Samanalevi Elifimmm21 ben sadece o şekilde çözüm buldum. 1. Aydan beri yüzüstü yatırıyorum ama bebeğiniz kafasını döndüremiyorsa gözetimsizken yatırmayın yine de. Gündüzleri alıştırırsanız geceye de geçebilirsiniz
Hilal-95 1prensesannesj evet yaa hiç durmuyor hele simdi 2 bucuk ay oldu emerkende elını ağzına felan sokmaya calısıyor mememı tırmalıyo🤣🤣 gıdıklıyo sürekli karnımı felan 🤦🏻♀️🤣 erkekler böle diyolar ama demekı bebekler böyle🤣