Egehaninannesi Merhaba canım anneler🙏 İzmirde sünnet ücretleri ne kadar ve memnun kaldığınız hastane klinik? Aliağada yaşıyorum aliağa çevresi farketmez. Yardımcı olur musunuz
Emineg35 Egehaninannesi İzmir sünnet kliniği. Bayraklı da. 1400 TL ye yaptırdım. 5 ay önce. Aşırı memnunum. Melih ve Yusuf bey. 2 doktordan da çok memnunlar. Doktorumuz Melih beydi. Çok şeker bi doktor. 1 haftaya kalmadı iyileşmesi.
Deniz95 Egehaninannesi İzmir sünnet kliniği Bayraklı’da, oğlum 22 aylık 1 ay oldu yaptıralı 1400 TL doktor Yusuf bey çok memnunuz 1 haftada iyileşti
Egehaninannesi Emineg35 Deniz95 çok teşekkür ediyorum cevabınız için💓🙏 bir şey daha soracağım genel anestezi alıyor mu bebişler lokal anestezi ile mi yapıyorlar . Biraz korku var içimde🤦🏻♀️
Emineg35 Egehaninannesi lokal. Sadece yumurtalıklarından iğne vuruldu. Uyuştu. 10 dk sürmedi operasyon acıdan değil, bacaklarını tuttuğumuz İçin ağladı. Eve geldiğimizde bardak var diye çok rahat hareket edebildi.
Deniz95 Egehaninannesi sen rahat ol stres yapma ki bebeğinde korkmasın bebekler anneden etkileniyorlar stres yansıyor bebeğe
Deniz95 Egehaninannesi babayıda anneyide yanına alıyor bizim sünnet yaptırdığımız yer eline oyuncak tablet veriyorlar çocuğu oyalamak için
Deniz95 Egehaninannesi Suunetten sonra 3 gün karton bardak koyuyorsun sonra çıkarıyorsun birde kremi var kremi düzenli kullanmak çok önemli çok faydası oluyor ilk 1 hafta banyo yasak dedi doktor bize 1 haftadan sonra herşey normale dönüyor zaten
Egehaninannesi Deniz95 çoook ama çok teşekkür ediyorum aklımda hiç bi soru bırakmadınız yarın klinikle görüşeceğim Allah sizden razı olsun🙏
aslansmomm Egehaninannesi 52 günlükken İzmir sünnet kliniğindeki Melih beye yaptırdık. Bir kaç gün sonra iyileşti hiç morarmadı bile çok şükür çok çok iyi geçti🙏🏼 En hoşumuza giden yanı sünnetini yaparken duasını etmesi oldu, çok memnun kaldık🥰
Denizzz88 Egehaninannesi prof.erdal türk kendi kliniği var alsancak kordonda haziran ayında yaptırdık 2000 tl ye ama çok memnun kaldık 3-4 günde iyileşti hiç sıkıntı çekmedik
Birponciginanasi Egehaninannesi Belki izmir degil ama Manisa Soma ozel Medigun Hastanesinde 1400 e yaptırmıştık biz memnun kaldık 😇