Ayla_arkn Acaba ilk dişin çıkması ne kadar sürer bebeğim 4 aylık oldu bugün alt dişinin eti kabarmış beyaz beyaz çıkıcak gibi sürekli ağlıyor eli ağzında sürekli bi yerlerimi kapmaya,ısırmaya çalışıyor salya zaten şelale gibi acaba çok uzun sürer mi çıkması
serebro Ayla_arkn eline tırtıklı gelir sivri anlarsın. Ama dis belirtileri coook önceden başlıyor damakları sertleşmeye başlamıştır. İlk disi 10 aylik civarı çıkarmıştı benim oğlum
hurremsultann Ayla_arkn benim oğlumun 4. Ayda başladı belirtisi 5 aylık olmasına 1 hafta kala çıktı ilk dişi 2. Diş hemen 1 hafta sonra çıktı
1ana1bebe Ayla_arkn büyük ihtimalle sia ama belli olmaz ne zamana cikacagi eline soğuk havuc yada taze soganin beyaz kısmını verebilirsiniz zeytinyağı karanfilde rahatlatıyor ben cok dis sancisi varsa tetagil veriyorum
Ayla_arkn Durukusunannesii üstü beyaz beyaz patlamış mı oluyor bilmiyorum ama zaten uzun zamandır eli ağzında salyası akıyor bu kadar erken çıkar mı diş acaba
Durukusunannesii Ayla_arkn çıkabilir benim arkadaşımın çocuğunun 4. Ayda 2 tane dişi xikmisti bizim 8. Ayda çıktı ama her bebek bir değil beyazlık varsa paylaşmıştır yada çıkacaktır
Leyla13 Hazır burada dişle ilgili konu açılmışken bişey sormak istiyorum. Damağında sertleşme var ama beyazlık yok fakat tüm diğer belirtileri taşıyoruz rahatlatmak için tetagil , jel vb ürün ne zaman kullanmalıyım
Busrakoksal Leyla13 aynı sorun bizde de var ağız şelale gibi diliyle kaşıyor eli sürekli ağzında fakat beyazlık falan yok. Bende burada bekliyim bari
Ayla_arkn Umarım uzun sürmez hemen çıkar sürekli ağlıyor susturamıyorum üzülüyorum da canı çok yanıyor rahatlatmak için napcağımı da bilmiyorum doktor yanından hiç şansım da gülmedi hala iyi bi doktor bulamadım
Leyla13 Umut_ebru13 bende öyle biliyorum tetagil aldım onu verdim geçen gün bide karanfilli zeytinyağı yapmıştım ondan sürdüm ama acaba erken mi diye düşündüm bunlar için diş patladıktan sonra mı yapılıyor bunlar yanlış mı yapıyorum
Kuzeytoo Ayla_arkn aynı durumdayız biz de 4 ay olduk. Baktım bugün alt tarafına orta yerinde beyazlık var ucunda değil anlamadım yani. Böyle mi oluyor bilemedim. Bilenler bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim 💚
1ana1bebe Ayla_arkn Yok hayir zaten onlari parcalayacak cene gucu yok disi yok çünkü hic birsey olmaz