Elesya Kızlar 5 aylık bebeğim mama içmiyor bugün doktorumuza gittik dişinden dedi jel verdi yine içmiyor öğlen 2 den beri aç eskiden oyuncaklarıyla oynarken yada uyurken icirirdim ama şimdi öylede içmiyor napabilirim tecrübeli anneler akıl verin 😔
GiybetReis Elesya bi su deneseniz? Belki artık mamayı sevmiyordur. Tabi suyunsadece 3-4 yudumluk deneyin doyurmasın karnını. Biberon Emmek mi istemiyor yoksa mamayı mı artık sevmiyor onu anlar belki mama değiştirirsiniz. Bir de mamayı hazırlayıp kaşıkla vermeyi deneyebilirsiniz.
Mira2363 Elesya canım benm kızımda yemio idrar yolu enfeksiyonu Muş 4ay 4 günlük ben kaşıkla veriyorum bi şekilde benimkide 8 saat yemedi en son kaşıkla verdm
Elesya GiybetReis su içiyor su biberonuna mama koyunca içmiyor bence biberondan değil farklı farklı 3 biberon denedim cünkü
GiybetReis Elesya kasıkla deneyin şimdilik mama vermeyi. Yarın farklı bi mama alırsınız. Şuan ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Aptamil tatlı bi mama sever belki.
nslhnnhsn Elesya beş aylık olup ek gıda başlayan çok biraz hafif bı şeyler yedirebilirsinuz yoğurt filan verin bı iki yemek kaşığı çok az bı meyve püresi filan en azından şimdilik midesini tutar kan şekeri çok çok düşmez