Yavrusuu kızlar 7 aylık olacağız ben istiyorum ki önüne koyunca kendi yesin öğrensin ama hiç bir şey tutamiyor hemen düşürüyor ağzının yolunu kestiremiyor oyuncak veriyorum dış kasiyisi veriyorum hiç tutamiyor düşüyor hemen daha çok mu erken
Milena11 Yavrusuu bende kalksın ısıtaın dolaptan yesin istiyorum 🤣 henüz 6 aylık ama bence vakti geldi yeter 😅
agns Yavrusuu sevdiği oyuncakları verir gibi yapıp uzaklastirin egzersiz yaptırmış olursunuz benimki 3 aylık oyuncak tutmuyor diye Dr a goturucektim 5 ay 15 günlük tuyuyorda donuyorda şükür egzersiz yaptırın
Zeynep_annesi12 Cnm benim kizim 8 aylik ne görse ceker koyar agzina ama biberon haric asla tutmaz 🤦♀️
Yavrusuu Zeynep_annesi12 yaa o zaman ben çok acele ediyorum bilmediğim için zamanı var demek ki teşekkür ederim 😊
Yavrusuu Milena11 hala dönmüyor mesela sağlık ocağı 4 aylıkken döner dedi daha yeni dönüyor o da tek tük yeni başladı 1 kere 2 kere gördüm döndüğünü 🤦 sağlık ocağı beni kaygilandirdi birazda aceleci davranmama sebep oldu korkudan
Milena11 Yavrusuu hiç korkma her bebek bir değil hepsinin gelişimi farklı bnim oğlum 6 aylık mesela keyfi isterse dönüyor ayaklarının üstğne basınca direnmesi gerek aslında direnmiyor daha yeni yeni 1 2 gündür direnmeye başladı bizim orda ağır g.tlü derler 😅
bbmoms Yavrusuu her bebek farklıdır evet hareketli mesela. Benim çok 3 aylık dönmeye başladı 8 buçuk aylık emekledi ne bulsa ağzına götürüyor evet ama yiyecekleri sıktırıp oynuyor genelde oyuncakları ısırıyor diğer gelişimleri iyiyse telaş yapmayın büyük oğlum mesela 12 buçuk aylık emekledi 17 aylık yürüdü
Kuzucukumsu Milena11 ya hakikaten benim de oğlan yaklaşık 6 aylık hala dönmüyor poposu da azıcık büyük anasına çekmiş 🤭🤦♀️Ondan herhalde 😂
Milena11 Kuzucukumsu olabilir 😅 bizim dr keainlikle takma kafaya dedi kilosuda var o yüzden biraz zorlanıyor ama neyi ne zaman yapacağı da belli olmaz dedi kimi bebek emeklemeden yürür kimi bebek biranda desteksiz oturur vs. Her bebek farklı