Bet6766 Bebeğim 4 aylık biz yemek yerken gözünü hiç ayırmıyor ve ağzıyla yiyormuş gibi hareketler yapıyor karşısında yerken çok kötü hissetmeye başladım sadece tadımlara ne zaman geçebilirim ? Siz kaç aylıkken geçtiniz ? Bu arada sadece anne sütü alıyor.
Lulemom Bet6766 5.5 aylık aynı durumdayız. 1 aydır yemek yerken vicdan yaptırıyor 🤣 gözünü dikiyor kırpmadan izliyor yalanıyor falan. Ama 6. Ayı bekliyoruz biz
Bsradskran Bet6766 benim oğlumda bu hareketleri yapıyordu 1 hafta oldu ek gıdaya geçeli şuan yemek istemiyor alışamadı ama hala yemek yerken bana bakmaya devam ediyor 😂
Deletedmom_101 Bet6766 doktorum 4 aylıkken başla dedi 4,5 aylıkken kabız oldu 3 gün kayısı püresi 3 gün armut suyu verdim sonra erken deyip geri bıraktım 😂 suan tam 5 aylık
Bet6766 Lulemom ayy sorma artık zor yiyoruz karşısında bazıları sadece tattırmak amaçlı erken başlıyorlar ama bende emin olamadım 😂
Suleasya Bet6766 başını tutabiliyor mu ? Destekli desteksiz oturabiliyor mu ? Doğum kilosunun iki katına çıktı mı bunlara baktı doktorumuz
Suleasya Bet6766 biz söyledik baktı. Doktora yemek yerken sürekli ağzımıza falan bakıyor dedik . O da dur bakalım dedim . Ağzına bisey veriyor gibi yaptı bebeğin dilinin itme refleksinjn kaybolması lazimmis .ağzını acmasi lazimmis .Kızım hazırmış. Normalde doktordan doktora değişiyor bu 6 aydan önce kesinlikle başlamayın diyen doktorlarda var. Bize hatta ek gıda listesi bir kaç çorba tarifi falan verdi
Bet6766 Suleasya inşallah benim doktorumda o doktorlardan değildir daha hiç bu konuyu dememiştim çocuk hazırsa başlanmalı zaten bencede