mehmel54 Kızlar 2 hafta önce cuma günü mastit oldum göğüslerim çok yara oldu emziremedim günde 1 2 defa emzirebiliyordum 2 gün boyunca yaralarım iyilessin diye emzirmedim sütüm azalmıştı 2 gün önce sol göğsümü emzirdim sağ göğsümü tutup bırakıyordu sanırım süt gelmiyordu bilmiyorum ama bi göğsümü emziriyordum mutlaka dün de emzirmeyi denedim mama vermek istemedim memeyi almaya çalıştı geri çekildi ağladı tekrar tuttu bi kere emip geri çekildi falan krize girdi kırmızı oldu ağlamaktan mecbur mama yapıp içirdim bu meme reddi mi oluyor yoksa sütüm çok az olduğu için mi öyle yaptı anlamadım çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum bi yardim etseniz bana tecrübeli anneler 😞😞
Mervegemen mehmel54 bazen benim oglumda yapiyor nefesi kesilene kadar agliyor anlamiyorum ne oldugunu karin agrisi gaz nedeniyle falan da olabilir emzirmekten vazgecme az da olsa tutsun dene mutlaka. Olmuyorsa sağ ki kesilmesin Süt
Dilara-ku Emzirmeye devam etmeniz gerekiyor yoksa sütünüz iyice geriler. Benim bebeğim de hızlı akıyor diye menemen istemiyordu zorla emziriyordum
mehmel54 Dilara-ku emzireceğim rezene çayı aldım sütüm çoğalsın diye ama meme reddi yaşayacağım diye çok korkuyorum umarım sütüm biran önce fazlalaşır da emzirmeye devam ederim 😞
Dilara-ku mehmel54 inş canım :) ama Rezene süt yapmıyor bu kanıtlanmış bir şey; mesela bana kimyon çayı, ceviz, incir, bulgur pilavı, boza iyi gelmişti
mehmel54 Mervegemen sağdım sürekli emziremesemde sağıp biberonla verdim hep hem pompayla hemde elimle sağdım ama azaldı normalde 100 cc gelen sütüm son zamanlarda 20 cc zor çıkıyordu emzireyim gelir dedim ama malesef tutmadı ağladı gazı yoktu çıkartmıştım