Abektas Bugun ikinci doz bexsero yaptırdık oğluma. Bacağında aşı yerinde şişlik var ve yürümüyor. 19 aylık ilkkez bir aşıda böyle oldu. Çok tedirginim normal mi yoksa doktora gitmemiz gerekir mi
Lulemom Abektas yeğenime de bi aşı yaptırmışlardı. Topallayarak yürüyordu. 2 gün sonra düzelmişti. Sanırım aynı aşı, ama yine de doktora sorun bi belki başka bişeydir
FiltreKahve Abektas doktora gitmenize gerek yok bir kaç gün şişiyor öyle sonra geçiyor benim doktorum biraz soğuk uygula kompres yap demişti iyi gelmişti
paradise Abektas normal cok agir bir asi ve kas agrisi yapiyor. Oglumun da 2.doz vuruldu en az 2 3 gun ates oluyor calpol veriyorum surekli agrisini da aliyor ayni zamanda agrisi varsa verin siz de rahatlasin yavrucak
Abektas Lulemom daha önce aşıdan dolayı ateşi bile çıkmamıştı. İlkkez böyle olunca korktuk. Sanırım bu aşıda sık karşılaşılan birşeymiş
Lulemom Abektas o zamanlar çocuğum yoktu bilgim yok ama yanlış hatırlamıyosam menenjit demişlerdi. Basamıyordu ayağının üzerine
Esraa-miros Benim kızım da da oldu aynı şey. Kızım 4 aylık ve bexsero 1.doz olduk bacağının iğne vurulan şeyi biraz sert geldi şiş hala daha 2 gün oldu aşı olalı.