Momanne06 O kadar mutluyum ki.. Bazılarına saçma gelebilir ama ben bu günleri gördüğüme çok şükür çok şanslıyım diyorum mutfaktaydım oğlum oda da bi yandan onunla konuşuyordum ve lavabonun oraya kadar gelmiş beni aramış resmen 🥲😍
Kuzeybabyy Momanne06 çok güzel bir duygu bende çok bekledim emeklemesini 11 aylıkken emekledi 😍 ama her şey şimdi başlıyor bir dakika durmuyor şimdi ayaklanmaya başladı düşüyo sürekli 😅
meervenurrr Momanne06 ya Masallah😍Benim oğlumda 7 Ay 10 günlük emeklemesi için ekstra bisey yaptinizmi
Bedsssss Momanne06 Allahm bana da yaşatmayı nasip etsin insllah 🙏 Bizde dört buçuk aylıgz ve dönüyor oğlum çok mutlu oluyorum , dizleriyle az az ilerliyor bile :)
Momanne06 Kuzeybabyy ayy benim oğlum da sürekli düşüyor koltukların kenarlardan tutuluyor kafasını vuruyo ne kadar yanında dursam oluyor vallahi
Momanne06 Arasasyaarya yaa onun için de post acacaktim birazdan 1 kaç haftadır yanakları kızarıklık ama kuruluk yok krem falan sürüyorum gene aynı uyandıktan sonra daha çok kırmızılasiyor
Momanne06 meervenurrr benim oglum da 7 ay 22 günlük Valla dönmeye başladıktan sonra yerlere hep koydum önüne oyuncak şimdi tamamen emekliyor ve koltukların kenarından duvardan tutunup kalkıyor
Bedsssss Eylulum1809 her bebek farklı canım belki sennki zamanla döner ve çok emeklwmeden yürür belli olmaz 😚