Minakanne Kizlar renkli kıyafetler siyah lacivert vs vs degilmidir Beyaz ve üzerinde ufak ufak çiçekler varsada renklimi oluyor delircem valla ben beyaz die biliyorum
agacsizkoala Minakanne bana göre beyazlar ve açık renkler beyazdan sayılır , cart ve koyu renkler , siyahlar renkliden sayılır
lalbg Minakanne renkli renklidir, siyah lacivert siyahtır, beyazlar beyazdır😂 bir de açık renkliler var onu konuya dahil etmiyorum🙈
Minakanne agacsizkoala Valla ben o şekilde yapıyorum ama kaynanam öyle yapılmaz öyle değil çamaşır yıkamayı unutum sayesinde valla
Nillara Camasir olan beyazlar ve bembeyaz tshirler beyazdir. Uzerinde boncukta cicekte olsa kumasi beyazsa beyazdir. renkliler ve griler renkli siyah lacivert ve kahverengi siyahtir
Uzaymekiii Koyu renkliler yani siyah lacivert kahve gibi siyah grubunda, açık renkliler yani mavi açık pembe lila renkli grubunda, beyaz desensiz veya beyaz olup üstünde deseni olanlar beyaz grubunda oluyor. Kırmızı bordo gibi renk verebilecek şeyleri ben siyahlara dahil ediyorum yıkarken😂
-erCansu- Minakanne ben mesela beyaz çamasırlar dolmayınca en açık grı veya toz pembe yani en açık renkte olanları bir yıkıyorum annemde kızıyor bana renk katıyosun diye aman ugrasamam yıkandıklarına dua etsinler kshsjs
Minakanne -erCansu- Ben hep o şekilde yıkıyorum renk vermiyorsa çok koyu renk değilse beyaz ne varsa onunla atıyorum ama gel gör ki benim kaynana aklımı karıştırdı beyaz Ve çiçekli kıyafete renkli dedi şaştım kaldım
Jellyboo Minakanne hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Senin kaynana beni görse kalpkrizi geçirir herhalde😂.
eymenzeynep Minakanne ben çamaşırlarımı 3 gruba ayırırım ve ona göre yıkarım. 1.beyazlar 2.açık renkliler 3.koyu ve siyah renkliler(koyudan kasıt lacivert koyu kahve vs)