Aslii-1 Merhaba bugün doktor bebeğimde konak olduğunu belirtti vazelin kullanmamı söyledi internetten baktığımda Konak tarağı ve şampuanı olduğunu gördüm önerebileceğiniz bir marka var mıdır bu konuda hiç bir bilgim yok çünkü
Gul-42 Aslii-1 atayım ben sana https://ty.gl/ockify0h24 bn normal tarak aldım bebek yağı surdum taradım daha sonrada fırca olanla taradım banyodan kuruduktan sonra
Ysm2019 Aslii-1 size tavsiyem bir tane konak tarağı alın zeytin yağını hafif ılıtıp pamukla diplere konak olan yerlere sürün 1 saat bekletip konak tarağıyla tarayın yıkayın anında geçiyor iki bebeğimede öyle yaptım
Mcan Aslii-1 valla ben bebek yağını sürdüm mesela geceden sürdüm ertesi gün banyo yaptrcam diye Snra banyodan önce kaş fırçam vardı temiz onunla yavaş yavaş taradım geçti. Vazelin işe yaramadı zeytinyağı dediler oda işe yaramadı. Zaten zeytinyağını Bi doktor demişti ki onu temizlemek için de birsürü şampuan kullanman lazım bu sefer kullanmadan yine yağlı kalacak saçlar konak çıkmayacak
sacmasapan Aslii-1 ben kızıma banyo yaptırmadan once zeytinyağı sürüp sık dişli tarak ile geriye doğru taradım sizde iyle yapabilirsiniz
Marinn Mustelanın konak kremi var birde konak önleyici köpük şampuanı. Duştan en az 6 saat önce kremi uyguluyorsunuz, sonra şampuanıyla duşunu aldırıyorsunuz. Bizim geçmeyen inatçı konağımız bu sayede geçti.
Pamuk22 Aslii-1 bnde özel Bi losyon kullandım onu sürüp yarım saat bekletip sadece başını yıkıyodum her gün atcam adını çocuk emziriyom şu an😄
Ferucan Aslii-1 Aslii-1 sarı kantaron yağı sürün biraz bekleyin ya bi fırça ya da bezle silin en doğalı.ben öyle yapıyorum ki doktorum öyle söyledi.