Birdunyagezegen Merhba kızlar devlet Hastanesi’nde pcr testi verince sonuç hemen cikiyormu acaba? Yarın akşam 6′da şehir dışına çıkacağım uçakla. sabahtan gidip versem o saate kadar çıkarmı sonuç
Lilasever1 Birdunyagezegen cukmayabilir bu ara yoğunlar çünkü geçen pazartesi akşam 7 de verdim sabah 12 de belli oldu istanbul Tuzla’da
SeninAnnenBirMelektiYavrm Birdunyagezegen hastaneye göre değişiyor bi kere yaptırdım tenha bi hastanede bir kaç saat içinde çıktı. Baska bir hastane de yaptırdım kalabalıktı ertesi gün çıktı
Lilasever1 Birdunyagezegen evet evet verebiliyorsunuz akşamda riske girmeyin numaralar test sayısı yüksek
elmaliturtam Birdunyagezegen riske girmeyin bu akşam verin ne kadar erken verirseniz o kadar iyi olur bir arkadaşımın ki 47 saat sonra bir akrabamın 23 saat sonra çıkmıştı ikiside geçen hafta idi dün komşumun 8 saatte çıktı çok yoğun çünkü belli olmaz belki erken belki geç çıkar riske atmayın biletinizi
Bryumakmutluluk Birdunyagezegen hemen çıkar ben akşam yaptırmıştım ertesi gün 2 de uçağım vardı sabah 10 gibi çıkmıştı
Birdunyagezegen Bryumakmutluluk peki sonucu siz çıktı olarakmi aldınız yoksa tlfndan göstermek yeterli mi
Bryumakmutluluk Birdunyagezegen sisteme düşüyor check ın yaptırmaya gittiğimde görünüyor zaten sistemden bir çıktı istemiyorlar