Elfylmzkk Hadi bakalım. Benimki Kuzenimden : şimdi indirim zamanı 😂😂😂 kıyafet için söylüyo ah şu alışveriş aşkımız 😻. İsteyen foto da atabilir hanımlar. Buyrun bakalım😁
merhabacanim Elfylmzkk alt komşum binanın paspasını çamaşır suyuyla yıkadım kaç kere anca temizlendi sarıp saklayacağım bilginiz olsun yazmış 😂
Alyaninannesi_ Elfylmzkk eşimden, +geliyorum hazırlan 😍 nereye gidiyoruz canım 😁 markete alışverişe 🙄 hııı tmm 🤨
Elfylmzkk Alyaninannesi_ o kalpli emojiyi gorunce yemege gidiosnz sandim. Bence sen bi kız ona. Market için kalpli emoji fazla değil mi dbndbsnsbssb
Deletedmom_36 Elfylmzkk Kayinvalidemle bir konu uzerine konustuk 20 yildir imtinanim bu benim yazmisti
Alyaninannesi_ Elfylmzkk msjı görünce heyecan yapacağımı bildiği için bilerek atıyo öyle 😂 bende marketi tamamen unutmuştm keklendim bi güzel 😁🥴
Eymenege21 Elfylmzkk bence çok değil hele de bu pahalılılkta şükür ki markete gidebiliyorlar #hayataolumlubakınarkadaşlar#beni yanlış anlamayın ama son gelen zamlardan sonra maaş markete varamadan elektrik faturası ile eridi 🤷
bir_pasa_annesi Elfylmzkk kuzenim yazmıs oğlum whatsapp a durum atmıs görmedim ben yazı su hahha kız duygu oğlan mı attı yoksa bundan sonra dikkat bacım 😂😂😂