Busragokceberra Bebeği 1 yaşında olan anneler neler söylüyor.Nasil tepkiler veriyor.Benim kız baba,anne,mama,meme,dede,bak,gel diyor.Ne dersem anlıyor su ver diyorum suya gidiyor bir de inanılmaz beni taklit ediyor babayı taklit ediyor.Sizin bebisler neler yapıyor.Bu aradad kızım 14 aylık
morjaguar Busragokceberra oğlum 14 aylık olmak üzere, anne anne anne anneğğğğ diyor, başka da bir şey yok :) her şeyi anlıyor ama konuşma ıı ı
Tatlican Busragokceberra Benim kızımda bukadar konusuyordu hatta anneyi ilk olarak 14aylikken söylemişti digerlerini daha önce söylemisti Cok konusan bir bebek degildi ama şuan sus desekte susmuyor😀
AslihanElif Busragokceberra baba, Ayda(arda), gel, dede, anni, edi (kedi), mamma , ayı, anneanne 🧿🤩 bu sra inanılmaz bi sinirimiz var kumandayı kafama geçirir kendisine vurur ağlayarak sinir krizine giriyor 🥲 istediği şeyi gösterir 🙏🏻 15 aylık kızımda 💓
ezgicomert Benim oğlum da iki hafta sonra 1 yaşında olucak. Ba-ba de-de-de ve gel diyor. Araban koltuğun altında dediğimde eğilip altına bakıyor bişeyin adını sormak istediğinde parmağıyla gösterip yüzüme bakıyor henüz yürümüyor ama koltukta sıralıyor. Böyle bu kadarcık👶🏻
Busragokceberra AslihanElif Baya birşey diyor maşallah bu işaret olayını bir türlü yapamıyor benim kız
Barlasb10 16 aylık oğlum anne, baba, mama, nenne(emzik) dede, daa(dayı), duu(su), ayıce(ayıcık), han(araba) tedi(kedi), alma(elma), mu(muz), çiçe(çiçek), atta, kopü(köpek) aklıma gelen kelimeleri bunlar
morjaguar Busragokceberra evet bakıyor. bir kelime söylemeye çalışırken bile saklanıp kendi kendine çalışıyor, o kadar çekingen konusma konusunda :)
halamidagakaldirmislar 12 aylık babababab diyerek kuşların uçuşunu taklit ediyor, anne bazen aannn diyor, baba, hadi, hadi ge, mama diyor şimdilik ☺️
Busragokceberra halamidagakaldirmislar Maşallah 🤗🌹 bizimde zamanla 2 kelime arttı ama baya izliyor beni taklit ediyor
halamidagakaldirmislar Busragokceberra evet çok dikkatli izlemeye başladı benim kızımda, ama bazen dediği kelimeleri bir süre sonra dememeye ya da başka kelimeler söylemeye başlıyor normaldir herhalde ☺️
Busragokceberra halamidagakaldirmislar Benim kız da öyle o söylemediği kelimeyi sonra tekrar ediyorum söylüyor
kitapkurdubebeninanasi Busragokceberra 13 ay 18 günlük oğlum anne baba dede mama meme nene ver al ye bıcı bıcı(banyo) kelimelerini söylüyor. Gün içinde ne konuşursak anliyor tepkiler veriyor istemiyorsa ı ıı diyor kafasini sallayarak adini söylediğimde hı deyip bana bakıyor. Okumami istedigi kitabi kendi seçiyor ismini tekrar etmemi istedigi seyleri gösteriyor. Bizi aşırı taklit ediyor ne yaparsak yapmaya calisiyor. Bana yardim eder bulasik makinesini bosaltir benimle camasirlari asar hadi oyuncaklari toplayalim dedigimde toplar benimle😇
Maviss1525 Busragokceberra Bugün yaşına girdi oğlum 🥰 anne baba dede nene anneanne dınne (dayı) dıdınne (babanne) atta, haydee, atti gel cici, mama, meme diyo istediği şeyleri parmağıyla gösteriyo 🥰