Uzayliakrep Selam anneler, favori ninnilerinizi alalım .🤩 Kızımı uyuturken favori ninnim bu Ama kizim için bu geçerli mi bilemeyeceğim 🙈😀 sizlerin favori ninnilerjnizi alalim🥰😘
Balarisi_melisEla Uzayliakrep 9 aylık hala söyluyorum ama kendi kendine eee eee demeyi tercih ediyor🤣
Yazaksami Uzayliakrep doğduğundan beri favorimiz çamlıbelden çıktım yayan🥰 bazen uyumayınca hala onu söylüyoruz hemen kafasını koyuyor bıdığım❤️
Uzayliakrep NukleerBaslikliKiz biz o seslerden mezun olduk 😂 yemin ederim başım sisiyordu artık pis pis süpürge beyaz gürültü ayy hatırlamak istemiyorum😂😂😂
yareninannesii NukleerBaslikliKiz ay 1 yılım bu sesle geçti geceleri resmen tuvaletimi getiriyordu😁 kurtuldum ya ama baya rahatlatıyordu kızımı
Derya-Anne Uzayliakrep dandini dandini dastana ve fış fış kayıkçı aynı anda benimde söylemem lazım yoksa uyumuyo
Uzayliakrep NukleerBaslikliKiz hahaha benimkine 3 aylık olmadan biraktirdim şimdi 4 ayligiz ve hiç o sesleri açmıyorum 😂 darısı başına 😂😂
Derya-Anne Uzayliakrep sorma canım yaaa kızımda öyleydi hep ben söylerdim öyle uyurdu oğlumda öyle benim sesimi duymadan uyumuyo. Eşimde sen uyuttuğun zaman telefonla beraber sende söylemeyince uyumuyo farkında mısın diyo