HmMr28 Kizimin hirlamasi var arkadaslar geceleri burun tikanik gunduz biraz daha normal bu durumu yasayan varmi neler yaptiniz bu durumda
Fatosveaselbebek HmMr28 benım kızım 27sinde dogdu ama bızde yok burnu tikaliysa aspiratör ıle acın eğer burnu tıkalı değilse doktorlar ateşi felan yoksa normal dıyorlar yeni doğdukları icin burnu tıkandığı icin olabilir
Mineltoygar HmMr28 burun tıkanıkklığı değil de mukus vardır belki içeride, biz de var mesela ben ilk serum fizyolojik ile ıslatıp sonra aspiratör ile çekiyorum, doktorı kuru kuru çekme ödem yapar demişti
HmMr28 Fatosveaselbebek him yok vucut isisi normal cok sukur ates yok birde pervane acik kaliyor havalar cok sicak ondan da olabilirmi acaba
Fatosveaselbebek HmMr28 çocuğa pervaneyi doğru tutmayın üstünü kapatın bez ile kapatın tabı oda yapar
HmMr28 Mineltoygar yarin genel kontrolu var bakalim doktor ne diyecek ve daha işitme göz testine girecek insallah geceriz
HmMr28 Mineltoygar yok daha yaptirmadim bu hafta yaptrcaz bu 2 gun icerisinde bence bakmadim tarihine aşi kartinda valla
Mineltoygar HmMr28 kalça ve göz muayenemiz 10 gün sonra doktor randevumuzda cnm, işitme yapıldı bize birtek daha