SaricivcivAnnesi4 Beren01 kefirzadem altinkilic Eker daha iyileri diğerlerini beğenmedim hiç kefire benzemio
Beren01 Naciyeylmz bende almak istiyorum ama hangisi iyi acaba. Bir de keçi sütlü öneriliyor bir fikir almak istedim☺️
Naciyeylmz Beren01 keçi sütüyle olan daha faydalı oluyormus cnm altınkılıç ya da içim özellikle sadesini terch ediliyomus evde muzla blenderdan geçirip içirebilirsin kaç aylık bebeğin
Miyonunannesi Ecemceylan ek gıdaya basladıgından itibaren verebılırsın bu aylarda haftada iki üç cay bardagı kadar verebılırsın canım
Ysmnnefe Beren01 bebeğim 7 buçuk aylık ben veriyorum canım çok seviyo.bir doktor sayfasında görmüştüm altinkilic markasıni gönül rahatlığıyla verebileceğimizi söylemişti
Beren01 Ysmnnefe bebeğim 6 ay 20 günlük . Tamamdır çoğu yorum bu şekilde ☺️ Aldığınız keçi sütü inek sütü mi keçi sütü mü acaba?
Adaababy Beren01 ben hazır veriyorm evde tuturamam diye altınkılıc kefirzadem içeriği en temiz olan oymuş 14.5aylik severek içiyor mevyeli almayın meyvesini evde koyarsınız muzlu kefir çok güzel oluyo tavsiye ederm
Umay_ Beren01 İçim ve altinkilic sade olanları verilebilir. İçerisine muz da koyabilirsiniz arada blender dan geçirip. Çok lezzetli ve besleyici bir ara öğün oluyor😊