Havvakck Kızlar eşimle ortak arkadaşlarımızın evine gidicez, yeni evliler ilk defa gidiyoruz ve kız hamile şimdi biz ev hediyesi mi alsak yoksa bebişemi hediye alsak yoksa 2 tane mi alsak 😂
Mrs_Mert Havvakck bize ilk defa gelen misafirler hem ev hediyesi hem de kızıma ufak bişey getirmişler. Kızım 2 yaşında bu arada. Biz de onlara giderken öyle yaptık
Mrs_Mert Havvakck cam bi kase getirmişler büyük meyve kasesi gibi. Biz ilk defa tanıştık eşimin iş yerinden bi aile. Kızıma da bi zıbın getirmişlerdi
Hep_mi_uykusuz Havvakck O sana ne aldi?Eve hediye al bnce bebek gormeye de gidersiniz zaten illa bebeğe de alim dersen ufak bisey al bnce
Degerli_anne Havvakck bence evine bir dekor eşyası veya iki kişilik bir kahve fincanı filan alabilirsiniz bebeğe doğunca alırsınız
Cicismoms Havvakck İlk defa gidiyorsanız ev hediyesi alın derim içine sinmezse yanına bebeğe de ufak bir bady patik çorap vs birşey koy ama ev hediyesi valinmali bence
Cicismoms Havvakck Borcam alma da ne alırsan al ben eltime madam cocodan çerçeve almıştım biri büyük biri küçük çok şıklar
Deletedmom8453 Havvakck Evet ben hediye götürmüyorum çocuga falan ne istersen onu alırsın ihtiyacı olan şimdi ben alırım beğenmezsin diyorum