ikiogulannesiii 14 şubatta eşimle içmek için sipariş verdim kızlar size de fikir olur belki değerlendirmek isterseniz kapida odemesi mevcut ilk defa deneyeceğim alkolsüzmuş tadı enerji içeceği gibiymiş 💪😘
ikiogulannesiii Zubidubi ilk defa içicem ama iyidir ya herkes içiyo bende eksik kalmiyim tam sevgililer gününe uygun 😄
ikiogulannesiii HLmom bence 1 kerelik şans verebilirsiniz ben de ilk kez alıcam en azindan merakım gitmiş olur 😅
HLmom ikiogulannesiii alkolsüz olduğu için emzirme olurken de içerim cidden merak ediyorum bakalım 10 gün sonra doğum günüm ona istiyim 🙂
ikiogulannesiii Alnalprdha enerji içeceği gibiymiş asitli zaten normal şampanyalar da gazoz gibi değil mi bu sadece renkli ve simli 😆 kadehde güzel duracak
sarmaliklahana ikiogulannesiii Ayyyy onları bende merak ediyorum içince nolur mutlaka etiketle benı yaz nolur nolur 🤩🥳🥳🥳🥳🥳
ikiogulannesiii sarmaliklahana aldım içtim mavi olanı hindistan cevizi tadi falan geliyor asitli bi icecek alkol yok 😅 açarken dikkat edin patliyor 😅
sarmaliklahana ikiogulannesiii yaaaaa ne güzel normalde alkol alıyoruz ama emziriyorum o yüzden bunları merak etmiştim hemde görüntü olarak dogum gününde kullanmayı düşünüyorum teşekkürler 👍👍😄🤩