Lulemom Songena19 meme reddi mi bilmiyorum ama emzik verdiğimde beni de emzik gibi emmeye başlamıştı. Emmiyordu. Sonra emzik vermedim. 3 aydan sonra sadece uyurken vermeye başladım. Önceki gibi olmadı
MevaninMelegi Songena19 1 aydan sonra emziğe alıştırmıştım 2.ayında meme reddi yaptı emzikten diye düşündüm yaklaşık 2,5-3 ay sürdü meme reddi sonra geçti yavaş yavaş 2.çocuğuma uzun bi süre emzik vermeyi düşünmüyorum
Slyshn Songena19 biz yaşamadık hatta bebegim 8. Ayından sonra emziği istemedi emziği bıraktı memeye devam ediyor bir yaşını geçti
Songena19 Milena11 bizde ilk baştan beri emmek istemiyor sütum geliyor ve 1ay kontrolünde kilosu iyiydi her defasında emzirmeye çalışıyorum ama son birkaç gündür emmek istemiyor emziği kesicem bir süre
Milena11 Songena19 olabilir sadece uykuya geçerken falan verin olmadı emzik yoruyordur emmek istemiyordur
Milena11 Songena19 çok az geldi başta sağımla arttırmaya çalıştım falan ama artmadı ilaçlar kullandım yediğim içtiğim naptıysam olmadı 1 aylıkken de iie başladım zaten komple gitti
Milena11 Songena19 çok şükür o konuda sıkıntımız yok tosuncuk oldu😅 bünyeside sağlam covit olduk onda bile sıkıntı çekmedik çok şükür
Songena19 Lulemom aynen aynen emzik gibi emmeye çalışıyor doğru düzgün memeyi tutamıyor ama emzik kurtarıcımız olmuştu uykuya geçişte ya
Songena19 MevaninMelegi ilk kızıma vermedim ama aşırı zorlanmistim her konuda dedim ikinciye vereyim ama maalesef meme reddi yaptı