Svdnrkrky Anneler yardımcı olur musunuz fazla gazımız var gaz damlasıda kullanıyorum ama başka ne iyi gelir ne yapabilirim uykusundan falan uyanıyo ve kusuyo doktor kusması gazdan olabilir dedi tahliller temiz çıktı öneriniz neler ??
erdyagmur Svdnrkrky maalesef ki gaz olayı net olarak çözülemiyor sadece zamanla gidiyor bizde damla kullandık bir çok arkadaşımda da her damlayı kullandıklarını söylediler ama anlık olarak belki çok az çözüm sağlıyor. Uzman doktorlarda söylüyor 3 yada 4 ay böyle devam eder sonra bitiyor çok şükür ki
K07- Svdnrkrky bende damla kullandım canım bi süre şu an 2 buçuk aylığız bıraktık. Benim bebeğimde çok kusuyor sütüm tazyikli o yüzden büyük ihtimal kilo alma da bi sorun olmadığı için doktorumuz da normal görüyor. Ama gaz için YouTube’ da ki gaz çıkarma videolarını izle ve yap bence ben gaz damlasından daha çok işe yaradığını gördüm. Masajı yaptığın an direk çıkarmaya başlıyor rahatlıyor.
minnakin_annesi Svdnrkrky her bebekte farklı damla ise yarıyor deneye deneye bulmak gerek sanırım. biz zinco kullanıyoruz çok mu iyi dersen bazen ise yaramış gibi bazen cok gazlı. ben kimyon tüketmeye ve gaz yapan yiyecklrden uzak durmaya çalışıyorum bi de
Svdnrkrky erdyagmur dün gece hastaneye götürdüm lağma yapıldı biraz rahatladı ama o anlık sadece napacam bilmiyorum eşimle hastaneye götürtdüm diye tartıştık tüm odak kızımın gazındayız
Svdnrkrky K07- onuda denemeye başlayım o zaman inşallah iyi gelir bizde 43 günlük olduk bugün inşallah kurtuluruz 4 ay falan sürmez umarım
Svdnrkrky minnakin_annesi bende yiyeceklerde öyleyim bol kimyon rezene tüketiyorum ama yinede var oluyomuş yani