Bbbusra Bebeğimin başında sarımsı lekeler yani konak oluşmuş. Doktorumuz HİPOKORT adlı kremi kullanmamızı önerdi sabah akşam. Ancak içeriğine bakıp biraz kararsız kaldım. Aranızdan bu kremi kullanan oldumu ?
Arasasyaarya Bbbusra bizde konaktık hemde cok fala vardı Konak tarağı ve bebek yağı ıle temizlemiştim
Tuba11 Bbbusra valla bilgim yok canım üstte kalsın. Ben bebeğime hiç bişey kullanmadım kendiliğinden geçti.
Reckless Bbbusra hipokort kortizonlu krem diye biliyorum konakta öyle bi krem kullanan duymadım genelde brbeyağıyla yağlayıp taranıyor konak şampuanı kullanılıyor eczanelerde var
Bbbusra Angel00 başının belli bölgelerinde var aslında abartılıcak kadar çok değil ama direk o kremi verdi
Bbbusra Arasasyaarya bebe yağı baş derisine sürülürmü acaba bilmediğim için soruyorum doktorunuz mu önermişti ? Bende uni baby nin bebe yağı var siz neyi kullanmıştınız ne kadar sürede geçmişti
Prensesannesi1308 Bbbusra canım bn hep zeytinyağıyla karbonat karıştırıp 2 saat beklettin sonra taradım 2 seferde bitmişti karbonatin hiç bir zararı yok kabartıyo konağı
Arasasyaarya Bbbusra doktorum önermişti uni baby ya öyle boca etmiceksin saten. Bir fıs yada zeytinyağ da surebılırsın tararken
Tuba11 Bbbusra 3 aylık falandi çok da fazlaydı kendiliğinden geçti. Bı tanıdık vardı bebeğin konağını tarakla temizlerken iyice bastırmış çıksın diye bebek ölümden döndü bıngıldaktan ötürü. Ondan yapamam diye ilk bebeğim diye de korktum elimi vurmadım ben. Oda kendiliğinden geçti.
Archmomm Bbbusra doktorumuzun öneris ile karbonat ve zeytinyagını karıstırdım basına sürdüm 1 saat beklettim tarakla tersine taradım duş aldırım çıktı 🙏🏻
Bbbusra Archmomm kaç kaşık karbonat ve kaç kaşık zeytinyağı kullandınız ? Zeytinyağı bebeğin başından zor çıkmazmı ? Bebeğim henüz 4 aylık başına zarar veririm diye korkuyorum
Iremcan Bbbusra banyodan önce kafasına zeytinyağı içine karbonat koyup krem kıvamı vereceksiniz 15 dk bekleyip erkek tarağı ile geri doğru tarayın 2.3 banyodan sonra hiç bir şey kalmaz
Minikprenses_1 Bbbusra Canım zeytinyağı sür yarım saat beklet hafif sert tarakta ileri geri yaparak tara dökülüyor ☺️ birkaç sefer yap banyo öncesi
Archmomm Bbbusra 1 yemek kasıgı zeytin yagına çay kasıgının ucuyla minicik koyup karıstırdım . Yaptıgımda kızım 2.5 aylıktı ve premetüreydi . Bir sorun olmadı . 2 kez sampuanladıgınızda çıkıyor 🙏🏻
Badeninannesi60 Bbbusra Benim bebegimdede baya bi vardıher banyo zamanı zeytin yagını sürdüm banyodan yarım saat önce beklttim konak taragıyla geriye dogru hafifçe bastırmadan taradım 2.3 banyo sonra gecti