Ysf-kn Ben çok sevmiştim 🤭🤭🤭🤭ama kaldırılmış çocuklar etkileniyor diye benim anlamadığım kumanda ve televizyon aileden sorulur açmasınlar ozaman 👌
agacsizkoala Ysf-kn az önce bununla ilgili bir post daha vardı, bizim halkımız silah , töre , mafya olmayan şeyleri izleyemiyor maalesef …
Mavi_deniz Ysf-kn neymiş efendim kullanılan bazı maskeler dinimize uygun degilmiş gençlere kötü örnek oluyormuş gençler göre göre buna aşina oluyormuş ve normal karşılıyormuş beyaz tvde konuşuldu orda izlemiştim. Sanki yaşadığımız hayatta, izlenen diger dizilerde herşey dinimize uygun hiç biri kötü örnek olmuyor. Buldular bir kulp işte…
Visnelivotka Ysf-kn Kadına Çocuğa hayvana her türlü şiddet tecavüz mafya silah uyuşturucu töre her şey var çocuklar bunlardan etkilenmiyor ama o programdan mı etkileniyor pes valla
Ysf-kn agacsizkoala hakikaten ha kurtlar vadisi ne bilim aşk meşk ihanet izleniyor çocuk sağlığı etkilenmiyor bu program sorun oldu millete onlar anca terör izlesin
Oyku_nisa Ysf-kn Valla ben hiç izlemedim çok saçma bir program ne kazanan var ne kaybeden kişiyi tanısan ne olacak tanimasan ne olacak ucunda ödül yada puan vs. Yok ilk başladığı gün biraz başından bakmıştım sunucusu bunları söyleyince ödül puan yok bilsende bişey olmayacak bilmesende dedi bende anında değiştirdim bu yaşıma kadar bu kadar saçma bir program görmemiştim bence yerinde bir karar olmuş.
Ahriek Ysf-kn Tehlikeli olan kaliteli programlar bize eğlenmek degil asıp kesen ,mafya olan harem kuran programalr lazım belli ki aman ülkemin tipik halleri güzel olan her şey biter mantığı .Programda da bir şey yok yani ne çocuk ben kargayim karga kostümü verin şarkı söyleyeceğim mı diyecek yoksa silah verin öldün öldürürüm mu diyecek mantık aramıyorum artık özel platformlara devam 😂
Annesiballisiii Ysf-kn Yasak elma da kaldırılsın o zaman ne de olsa her türlü ahlaksızlık var dizide :) Kimin kocası kimle yatıyor belli değil. Maske sen kimsin adlı programı izlemedim bir ara denk geldim de baktım çok saçma bir program bana göre. İzleyene saygım var. Ama kaldırılmasına da üzülmedim.
acemi_ana Ysf-kn ben o programı çözemedim zaten bi iki sahne sini izledim tahmin ediyorlar ama kim olduğu açıklanmadan başka birine geçiyor en sonunda mı maske çıkartılıyor du acaba ☺️
Deletedmom27337 Ysf-kn rtük sadece eğlence işine karışıyor nedense 🤔🤔 cinsellik, kan, kavga, silah, tecavüz, kadına şiddet vs. Bunları içeren programlar neden hala kol geziyor. Mesela çukur bitti aynı versiyon üç kuruş başladı.
Dedimolabilir Ysf-kn bundan sonra sabahları kim kimin karısını kacirmis, kim cocuklarini birakip evli adamlara kacmis, kimin eli kimin götünde onlari izler sonra bu ulke gelismiyor. Allah aşkına bu programda nasil bir terör veya baska bisey olabilir anlamiyorum.
Ysf-kn Aybukemm evet bende bari kim kimmiş söyleseler 😁😂ama çok gzl performanslar vardı bi değişik güzeldi
2maviboncuk Ysf-kn Ya niye acaba ya neden bu kadar büyük tepkiler verildi anlamış değilim Bi tarafları açık olsa ne bilim farklı şeyler olsa okey ama ben Bi artniyet hiç görmedim tek dikkatimi çeken geçen hafta programda sezen aksu şarkıları tek söyledi sezen aksiyon destek verdikleri için mi kaldırıldı acaba
Ysf-kn 2maviboncuk maskeler sorun olmuş çocukların ruh sağlığı için 🤔kadına şiddet mafya dizileri neden çocuk sağlığını etkilemiyor anlamadım