Hayriyed Merhaba arkadaşlar oglum 16 aylik olacak iki gun önce öksürük başladı ama ne öksürük çocuğun hali kalmadi doktor bi antibiyotik yazdi birde nebulizator almami soyledi ilaclarinida aldik makinanin ama geçmiyor daha fazla olmaya basladi çocuk perişan salgin var kolay kolay gecmez o öksürük dedi doktor cocuk makinayi tutturmuyor korkuyor sizlerde de varmi boyle sıkıntılar nasil anlattınız
agacsizkoala Hayriyed bizde hava verdik, akşamları yatırmadan önce de bal verdim , üçüncü dördüncü gün toparladı kendini, sonra öksürük azaldı bayaa, birde kozalak şurubu vardı evde her sabah ondan da verdim ben bir kaşık
Peyker19 Hayriyed merhaba canim aynen bir yere cikmadik kimse gelmedi.nasil oldu anlamiyorum o makinalarin kucukleri var sessiz olanlari uyurken tutabilirsin ben oyle yapiyorum
Kucukprensim Hayriyed 2 aydır uyuyamıyorum çocuk tam iyileşiyor yeniden başlıyor. 2 gün önce yine başladı ayaklarınin altına sarımsaklı zeytinyağı sürdüm. Kozalak şurubu icirdim. Sabah akşam bir tatlı kaşığı. Bir de dün doktoruma mesaj attım umca alabilirsiniz dedi hemen aldık kullandık iyi geldi. Bir de bisolnatur öksürük şurubu geçen almistim iyi geldi bugün de bir kaşık verdim. Hava da verdim. Çok sukur daha çabuk topladı sanki daha az öksurdu en azından.
Fadimeelif Hayriyed merhaba canım bizimde aynıydı hatta hastane de falan yattık iki gün yine geçmedi iğne falan derken biraz toparladı ama bugün yine hırıltı var bisolnatur biraz hafifletiyor tavsiye ederim
Hayriyed agacsizkoala kozalak surubu duydum ama guvenemiyorm alacagim yerlere ne kadar saglikli bakim araştırayım alayım en iyisi
Kucukprensim agacsizkoala kozalak şurubunuzun markası ne bana komşum vermişti kendi yaptığından ama bitmek üzere
agacsizkoala Hayriyed ben hazır almadım, eşimin kuzeni kaynattı verdi bize o yüzden birşey diyemicem , çok geçmiş olsun
[silindi] Hayriyed yapması o kadar kolay ki sadece kozalak bulun yeterli bende kendim yaptım youtube de videoları var
Kucukprensim Fadimeelif bitkisel bağışıklık güçlendirici. Umca solisyon yazın faydaları yazıyor. Damla olarak veriliyor. İnternette yorumlarını falan okudum gayet iyi geldi bize.
Ebnifa Hayriyed sarımsakları zeytin yağını karıştırıp ayak tabanına sürüyorsunuz üzerine çorap öle yatacak benim kızımın öksürüğü geçmişti çok sukur bide udi hindi yağı kullanmistim
Hayriyed Cok Teşekkürler arkadaslar yazamamistim cevap hastalikti anneme geldim falan derken agizdan hava makinasini verebildim cizgi film izleterek günde dört kez iki gunde topatladi cok şükür bi de antibiyotigi kullandik cok anndme geldik ev cok sicakti toparladi su an iyi hirilti öksürük kesildi doktora kontrole goturcfm eve gidince ilginize teşekkürler ✋❤️☺️