enguzelmevsimim Kızlar merhaba bebeğim beş aylık oldu kilosu genel olarak iyiydi anne sütü alıyo sadece ama bu ay 200 gram almış, sütümü sağıyorum elhamdülillah var yani azalma yok, emiyo da neden olabilir napmam lazım bilen varsa yazsın lütfen :(
Mervenur11 enguzelmevsimim bende iki dakika aynı posttan açtım aynı dertten müzdaribim az önce 4 ay aşısı için götürdüm bebeğimi 6900 geldi kilosu bu ay sadece 200 gram almış boyu da 61 cm geldi o da 2 cm uzamış hemşiresi normal dedi ama ay olarak aldığı kilo çok az sadece emiyor sütüm mü azaldı acaba diye bende çok düşünüyorum emerken çok mızmızlanarak emiyor gündüzleri çok kıvranıyor acaba doymuyor mu 😔
mercimeksmom enguzelmevsimim normal, 4. aydan sonra ayda 200-500 gr almaları normal kabul ediliyo. algıları açılıyor, hareketleniyolar ondan.
Tazeanne0134 enguzelmevsimim ilk 6 aydan sonra kilo alımı yavaşlaması çok normal canım hele 1 yaştan sonra iyice yavaşlıyor oğlum haziran da 18 aylıkken 13.5 du şimdi şimdi 2 yaşında 14 kilo sen düşün 😂
Silifkecilegimmisin Bizimde 5.ayda sadece 500 gr almış normal herhalde hareketlenşnce ve boyu uzuyor sonuçta doktor iyi dedi