kubrabaygeldi 4 ayına yeni girmiş olupta bebeği çığlık atan bas bas bağıran var mı? Hem keyifli hemde yorucu 😄
Kubra41 kubrabaygeldi şu an 10 aylık benim kız ama o zamanlar öyleydi sürekli çığlık atardı bağırırdı😅 sonra bıraktı şimdi sadece çok mutlu olduğunda atıyor😊
Rose kubrabaygeldi Benım bebegım sürekli aglarkende atıyo hayır yanı dısardan duyanda dövüyorm felan sancak o derece 🤦🏻♀️
Dddenizd kubrabaygeldi benim oğlan 7 aylık bu ay çıktı bu huyu diştendir dedi doktor gece sebepsiz yere uyanıp çığlık atarak ağlıyordu ben gene bütün kontrollerini yaptırdım 6 aylıkken enfeksiyon çıkmıştı pipi ucunda o yüzden çığlık atarak ağladığında mutlaka bir derdi oluyor doktora gidin derim
fk3458 kubrabaygeldi Dejavu oldum desem? Ay ne günlerdi. O bağırıp eğleniyor diye biz de bağırıyorduk eşimle daha da gülüyordu. 😂😂😂 E baktık naparsak yapalım çığlıklar atıyor biz de eğlenceye çevirdik. 😂😂❤❤
kubrabaygeldi Dddenizd dişten desem çok erken acaba enfeksiyon mu kapmıs çişini yaparken yanıyo felan olabilir mi
Dddenizd kubrabaygeldi erken değil aslında olabiliyor ama benim daha önceki sıkıntılı dönemde pipi ucu enfeksiyon kapmış biraz ucu dar olduğu içinmiş sünnet olması lazım dedi idrar tahlilinde çıktı canım
Snglll Altıncı aya gireceğiz neredeyse bir aydır avazı çıktığı kadar bağırıp sesler çıkarmaya çalışıyor sonrada bağırmaktan dolayı öksürük tutuyor 😊
SeliminRabiasi kubrabaygeldi ya aynı durumdayız 😂 ses mi açıyor napıyor anlamadık bide o kadar güzel bağırıyor ki o bağırıyor biz gülüyoruz çok tatlı ya 😍 değişik tonlarda tınılarda 😂 4 ay 5 günlük kızım
Caglaa Valla 4 aylktan beri o çığlıklar devam ediyor bide sıpa bagiryor bagiryor bana bakip kahkaha atıyor. Benm cok hoşuma gidiyor onun sesini duymak onunla oynamak fln ama binadan bizi atmasalar iyi bisey😂😂😂😂😂 6 ay 6 günlük kızım bu arada.