Merida1 Burdan Öneriyle aldım Ay bi tek ben mi beğenmedim bu kokuyu ev hacıdan gelmiş yaşlı dedeler gibi koktu 🤭
Reyna Merida1 pudralı kokular öyle oluyor genelde. ben karacanın çubuklu portakal çiçeği kokusunu çok seviyorum evin girişine koydum buram buram kokuyor
mucizelerin_annesi Merida1 cnm evini bingo kırmızı lovely yüzey temizleyici ile sil ne parfüm ne koku ihtiyacı sana anlatamam güzel kokusunu
Merida1 Reyna ben de bi fenomenden gördüm ilk işim karacanın kokularından almak olacak hem daha uygun hem de daha güzelmiş
eceunverkanra Merida1 Hahahahha ilahi😂😂 ben de chakranin bi dolap kokusunu kullaniyorum inanilmaz guzel soft linen olan aklinizda olsun☺️
mucizelerin_annesi Merida1 Buda çok güzel ve kalıcı eşim bile kapıdan girince söylüyor çok ferahlatıcı bir havası var hem ucuz hemde güzel 🥰
Laden Merida1 bende de kolonyası var cidden hiç güzel kokmuyor. O kadar övmüşlerdi ki internetten kapıvermiştim. Öylece duruyor evde😁
mmssmm Merida1 chakra soft linen çok güzel. arkadaşlarım her geldiğinde biz geliyoruz diye niye temizlik yaptın ne gerek vardı diyor😂