Arzumca344 canım ben 11 aylıkken verdim birinden destek alarak. Yaptığımı anlatayım. 1 hafta sadece uyku düzenini sağladık. Aynı saatlerde destekli uyumaya devam etti. Benimki kucağımda emzikle uyuyordu. En fazla pış pış diyordum. Sonraki 3 gün beşikte pış pış sesi ve popoya veya sırtına pat pat yaptım. Beşiğe koyunca 15 dk ayakta durmasına izin veriyorum. Sonra yatırıp kalkmayacak şekilde pış pış yaptım. Sonraki 2 gün aynı ama uykuya dalmak üzereyken teması kestim. Ses olarak pış pış devam ettim. Sonraki üç gün sesi de kestim. Gözler uyumak için kapanınca hiç temas yok. Gözleri açarsa tekrar başladım. Sonraki 3 gün uykuya dalışta komple odadan çıktım. Anlamadığı sürece girmedim. Sonrasında da beşiğe koyup çıktım odadan. Önemli olan şeyler: ağlama krizine girerse kucağa alıp sakinleştiriyorsun kesinlikle Susar mantığı yok. Uyanıkken yedirme içirme yok, uykusunda kucağıma alıp mama veriyordum, uyanıksa önce uyutup sonra besliyordum. Su vereceksem ağzına damlatma beye bardakla verdim uyanıkken emzirme olmadığı için. Son olarak uyku rutini yaptım. Pijama giyindirme, kitap okuma, iyi uykular öpücüğü sonra yatış şeklinde. Aklınıza yattıysa bebeğinize uygunsa sorularınıza cevap verebilirim.