prensesannesiiiiiiiiii Kizim 2 aylik çok gazi var bazen güzel çıkartıyor bazen zorlanıyor üst üste çıkartıyor bitmiyor bitmiyor bitmiyorbitmiyorrrr ne yapmam lazım eczanede bununla alakalı birşey satılıyor mu acaba
Didem4957 prensesannesiiiiiiiiii gaz damlaları var ama gaz damlasından çok sma mama var o mamayı verdiğiniz anda gazını çıkarıyor çok gazı olduğu Zamanlar o şekilde verebilirsiniz çünkü gaz damlaları da gazı çıkardıktan bi süre sonra karın ağrısı yapabilir
birmelekannesiiio prensesannesiiiiiiiiii mamayla mı besleniyor canım ? Evet ne kadar çıkarırsa çıkarsın yinede gazı olur 4 aydan sonra azalıyo gaz sorunu. Bitkisel gaz damlası kullanabilirsin ben öyle yapmıştım birde mama kullanıyosan kesinlikle SMA optipro tavsiye ederim
neslicanben prensesannesiiiiiiiiii 1 çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon atın ve dinlendikten sonra bebeğinize çay kaşığıyla içirin. Geri kalanında siz için faydasını görürsünüz. Zaten gaz damlaların çoğunda da kimyon kullanılıyor. Ben 3 aylık kızıma öyle yapıyorum