Sevo97 Kızlar 11 günlük anneyim bacaklarımda ödem sorunum var hala inmedi göbeğimde var korseyi giydim dün ama dikişlerime çok baskı yaptı çıkartmak zorunda kaldım siz neler yaptınız detoks falan yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi
Alptugba Sevo97 Benim şişliklerim 40 tan sonra inmişti hic bisey yapmadim korse takmayı denedim ama dikislerime cok baski oldu acıdı onu da takmadim
Sirvanaydinerr Sevo97 ben tamı tamına 25 kilo almıştım. Doğumdan hemen sonra ödemlerim kaldı tabi benimde ama kafama hiç takmadım ve korsede kullanmadım. 1-2 aya komple zayıfladım ve şuan 6 ay oldu doğum yapalı,27-28 kilo verdim. Ama dediğim gibi hiç bişey yapmadım aksine çok fazla da yiyorum. İlk zamanlar çok iştahsızdım kayıvalidem zorla yediriyodu bişeyler düşün🤦🏼♀️ Bence ben o ara zayıfladım🤷🏼♀️
Burcu35 Sevo97 Ödem için tuzu iyice azaltıp bol su tüketmelisin canım. Kiloyuda dert etme elbet veriliyor 😊
Prs Sevo97 sabirli olun endise etmeyin.. doktorum bana sezeryandan so ra hamilelikten cok sisiceksin ama gecicek demisti.. balon gibi de oldum.. nasil gecer bu diye aynaya bakamiyordum ama geciyot hepsi biraz zaman sadece😉
HmMr28 Bende tam 30 gun oldu sezaryan dogum halen ödem var ama bol su baska bisey yapmiyorum ve elimden geldikce kısa yürüyüsler yapiyorum
1-Prensesannesi Bu kilo verenlere hayranım bende üç ay önce doğum yaptım sezeryanla, dikişlerim çok acıdığı için korse hiç kullanmadım, kilom bi nebze olsun gitti ama göbek duruyor yokmu bunun çaresi ya 😤😤 6 aylık hamile gibiyim
alphan Sevo97 canım sezeryan sonrası oluyor şişlik bende sezeryan oldum 20 gün sürdü şişlik ama bol su iç en az 3 litre daha kolay ödem atılıyor ve hamile iken aldığım 12 kilo gitti 27 gün oldu sezeryan olalı benim de tek sorunum enfeksiyon kaptım dikişlerimden sarı akıntı oluyor sende buna çok dikkat et mutlaka
SalihaC Sevo97 ben yaptım 2 litre suya 1 demet maydonoz sapı bir limon dilimleyip 1 elma dilimleyip bir kabul tarçın 5 6 tane karanfil kat kaynat 10 dk sonra altını kapatıp 15 dk demlenmesini bekle sonra içmeye başla soğuk sıcak farketmez nasıl rahat edersen. aynı gün bitir. maydanoz sapı sütü büyük oranda azaltır o yüzden haftada 1 yap