Dilara2107 8 aylık bebeğimin ateşi 39 dereceydi acile gittik kanında enfeksiyon çıktı biraz yüksek dedi doktor yarn çocuk doktoruna gidin dedi neden olur bu enfeksiyon hastaneye yatırırmı delik deşik olurmuş öyle okudum biyerde ne yapmam lazım anneler🥺😥🥺😣
Prensesannesi38 Dilara2107 hayır duruma göre iğnede veriyorlar yatış yapmayın deyin siz istemiyorsanız ona göre tedavi uygularlar
Ozgooo35 Dilara2107 bizim 2.5 aylıkken çıktı hemde baya bir yuksekti crp değeri 15 gun hastanede yattık ama değerlere göre tedavi sekline karar veriliyor. Evde antibiyotik surupla antibiyotik iğne ya da hastanede yatış. Gönlünüzü ferah tutun iyileşir insallah bir an önce 🙏
Dilara2107 Ozgooo35 Anladım İnşallah iyileşir kızım ilk defa hasta oldu ben ne yapacağımı şaşırdım bu konuda bilgili değildim 😕
nazlieylul Dilara2107 çokda değil evde geçer ozamn bzim 306 ydı hastaneye yatırıldı çok zor günlerdi allah yatdmcnız olsun çok zor düştü bzm çok yüksekti nötrofil değerleri eğer normalsr hemen iyileşir
Ozgooo35 Dilara2107 evet çok yüksek değilmiş değeri evde tedavi muhtemelen bizim 500lerdeydi değer baya zor geçti Allah şifa versin inşallah 🤲🤲
Dilara2107 nazlieylul Ayy inşallah canım içimi biraz rahatlattın çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊
haavvvaaaa Kızlar bir şey soracagim bebeğinin son günlerde çiş renginde değişiklik var koyu sarı gibi önceden öyle değildi neden olabilir sizce fikriniz var mı başınıza geldi mi
Dilara2107 haavvvaaaa Evet benim bebeğiminde öyleydi çişi sarı ve koku vardı doktor idrar tahlili istedi sonuçta yoğun şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ztn kandaki enfeksiyonda o yüzden yüksek çkms😕
haavvvaaaa Dilara2107 ya bizimde öyle olabilir mi acaba başka belirtisi var mı bizde başka değişik bir şey yok çünkü