Betulllll27 benim kuzum 1700 gr doğdu çok az bir solunum problemi vardı yoğun bakıma alındı. ilk hafta dolmadan solunum problemini aştı ve ben tam 21 gün kilo almasını bekledim. Yenidoğan bebekler hep uyur hele prematüreler gözlerini açıp bakamazlar bile ama benim kızım küvözde döne döne cama yapışıyordu, yğzğstğ pozisyonda yatarken sürekli başını kaldırıp diğer yöne döndürmeye çalışıyordu. eller ayaklar hep hep kıpır kıpırdı. Doktoru hemşiresi bu yuzden kilo alamadığımı söylüyordu.Hayati tehlikesini hemen atlatan ama asla kilo alamayan bir bebekti 21 günde 1730 dan 2090 gr olabildi 2 kg yu geçti ilk aşısını oldu taburcu ettiler. Sonra bu hep böyle sürdü 7 aylıkken hastanede emzirme danışmanına yönlendirildik hem meme hem biberon reddi yüzünden ve danışman+doktor her pozisyonda emzirmeyi, Eds sonra biberon tutturma vs her şeyi denediler kızım duvardaki stickerları istemekten başka bir şey yapmadı üstelik 10 saat açıkla gitmiştik 1.5 saat uğraştık ve en sonunda ‘sen bu kızı besle ama nasıl beslersen besle. Dış dünyaya çok açık, öğrenmekten yemeye fırsat bulamıyor’ dediler😂