Gizemlibirisi Mesela 3 4 yumurtayı haşlayıp, dograyıp içine maydanoz ve sogan dogruyorum. Tuz ve pulbiber atıp karışıyorsun çok güzel oluyor. Patates kızartabilirisn ama çocukla zor olur dersen. Patates patlıcan biberi aynı kızartmalık gibi ince uzun dogra. Kafana göre baharatla.yağlı kagıda koy üstene iki üç kaşık yag dök fırına ver. Çok güzel oluyor. Onlar pişerken diğer işlerini halledersin. Sucuklu menemen tarzı bişey yapabilirsin. Milföy hamurunu üç e bölüp içine istediğin zeytin peynir patates koyup kapatıp üstüne yumurta sürüp fırına atabilirsin. Onla ugraşmim dersen bim de sigara böreği var çok güzel hemen kızartıyosun. Poğaca veya açma yapabilirsin eğer yapabildiğin tarif varsa.
limonkolonyasi Minkpndam tamam canım bak sana 2 farklı tarif atıyorum 2 side çok güzel oluyor sen hangisini yapmak istersen onu yap kızımı uyuttuğum için uzun uzun yazamıyorum tarifi link atıyorum https://www.nefisyemektarifleri.com/kasarli-patates-kroket/ https://www.nefisyemektarifleri.com/kasarli-citir-patates-tava-10-dakikada/
ikiprensannesi_gul Minkpndam pankek kızartma türü olarak patates kızart biber kızart ve domates sosuyla servis et, yumurta haşlama yap, sigara böreği sarabilirsin, bide diğer kahvaltılıklar efso olur
Giraysmom20 Minkpndam ben geçen misafirime 2 çeşit mini poğaça yaptım, salçalı sosis yaptım, kek yaptım, börek yaptım, yumurta kızarttım birde kahvaltılıklar tamam işte 😍 çok güzel ve aşırı doyurucu olmuştu
rosesbabys En son kahvaltıya misafir geldiğinde bunları yapmıştım 🥲 yumurta kapama, pankek milföy börek ve fırında kızartma
Eslemin_Annesiii YusufaArden çok güzel mükemmel canim normal pisiye göre agir degil daha hafif youtubedan bak canım muhakkak yap tavsiye ederim
Eslemin_Annesiii YusufaArden sodali derken yani karbonatlı bu cep sopaları oluyor ya küçük kutularda onu diyorum canim karbonat zaten aynı şey kabartma tozu veya maya yerine onu koyuyorsun
Deletedmom484545 Minkpndam patates biber kızart , sucuklu yumurta yap domates salatalık salam sosis peynir zeytin yeter daha dünyayı mı yicekler
Efessmomm Minkpndam arkadaşın yumurta salatasına marul ve rokada ekleyebilirsin çok lezzetli oluyo bolda limon sıkarsan misss. Ekmek pizza,mücver,patates kızartması,patatesli sosisli yumurta bunlardan seçebilirsin 👍🏻 Hepsi her damağa uyan güzel lezzetler
CankizimRavzam Minkpndam Canım 3 yumurtayı hasla sonra içine kuru soğan maydonoz tuz pul biber yağ ekle bu kadar 😉🌺
Asli123 Minkpndam çok basit. Ben sade yağ kullanıyorum yağ ölçüsünü tam veremıyorm ama katı halde olan tereyağından 3 kaşık yeter diye düşünüyorum. 1 kaşık Mısır unu tepeleme olmayacak. Kavurun onu az biraz rengi dönsün. Üstüne de 1 bardaktan biraz az sıcak su koyun daha fazla koumauın mama gib oluyor. Un suyu çekince kolot peynırlerını üzerine ekleyin. Aynı yöne doğru karıştırın. Peynir eridikten sonra kapak kapatın en kısık ateşte biraz dibine yapışsın 😍