Deletedmom6262 Bebeğime premium care kullanıyorum ama rahat değilmiş gibi geliyor bı sefer eşim yanlışlıkla aktif bebek almıştı onuda beğendim ama kalıbı biraz küçüktü acaba ona geçsem sızdırma pişik vs yaparmi kullananlar varmı hangisi daha iyi
BuzluKahve Deletedmom6262 gece premium care külot bez, gündüz aktif bebek külot bez kullaniyorum. Premium daha pamuksu ve emici, ama digeri de daha rahat bence.
Milena11 Deletedmom6262 5 aya kadar premiumcare kullandım 1 aydır aktif kullanıyorum premiuma göre kesinlikle beğenmedim. Premiumcare daha yumuşak daha pamuksu bütçeniz de sıkıntı yoksa premiumcare kullanın derim bi tıkdaha uygun fiyatlı olduğu iiçin ben aktifi denedim ama 5 numara bezleri gene premium aldım. sadece şöyle bişe var kalıplar genel olarak küçük prima da benim oğlum 9 kilo mesela normalde 4 numara 9 13 kilo diyor ama mümkün değil belki 15 gün daha anca kullanır 9
Deletedmom454 Deletedmom6262 Çok memnunum zaten prima dışında da bez kullanamıyoruz alerjik bünyeli bi oğlum var 1 tane değişik bez bile kullansam anında bebeğimin poposu pişik oluyo
Gamze_2000 Deletedmom6262 evet ben de prima aktif bebek kullanıyorum doğdundan beri çok memnunum canım
Deletedmom6262 Milena11 Bende 7 kiloluk bebeğime 4 numara takıyorum 9-14 yazıyor ama yinede lastik iz bırakıyor
Deletedmom6262 Deletedmom454 Bebegim kız erkek bebeğe göre daha zormuş orasını da etkiliyor başka marka kullanınca 🤦
nyesim Deletedmom6262 ben ikisini de kullandım, 2 yaşa kadar premium care külot kullandık sonra aktif bebek külot beze geçtik. Premium care daha yumuşak ama başka da bir fark yok bence. Diğer bütün markalar kızıma pişik yaptı ama prima yapmıyor.
bicirik Deletedmom6262 premiumcare kullanıyorum. Kızım 20 aylık 13 kilo sabahları 5 numara kullanıyorum gece yatarken 6 daha rahat yatsın diye. İkiside iz yapmıyor bacaklarına. Bazen 5 numara belinde iz yapıyor oda sanırım kıyafetten falan oluyor.
TalentedMom Deletedmom6262 ben yenidogdugunda Primacare kullandım ama hep sızdırdı hiç memnun kalmadım molfixe geçtik bir kaç ay sonra bir kere bile sizdirmadi şuan 2yasinda
Deletedmom6262 Yagmurtekin Evet fiyatı çok yükseldi artık dolmadikca değiştirmiyorum bio değilde natural denedim pişik yapmıştı
Relaxmom Deletedmom6262 Prima pure kullanıyoruz 2.5 yıldır oğluma da aynı bezi kullanmıştım çok rahat asla pişik vs yapmıyor tavsiye ederim. 🥰