Nursenac 3 ay 11 günlük bebeğim var 1 dk durmuyor çok huysuz bu sıralar salyası çok fazla eliyle diş etlerini kaşıyor. Sürekli bağırıyor gaz sancısı değil . Kafayı yemek üzereyim 10 dk uyuyup uyanıyor. Sürekli kucak istiyor. Dişimi çıkıyor acaba ?
Tomi Nursenac diş için biraz erken. yine de gaz sancısı olabilir. göbeğine bir masaj yapmayı deneyin yada omuzunuzda gezdirin.
Milena11 Nursenac diişi çıkmazda dişler damakta ilerlemeye başlamıştır bizim o diş muhabbeti 3 ay da başladı 6aylık hala devam ediyor ara ara sancıyor sonra geçiyor
Milena11 Nursenac ben diş kaşıyıcı aldım dolapta soğutulanlardan o biraz rahatlatıyordu çok çok huysuz olduğunda da dr umun izniyle dolven yada calpol verdim zaten sürekli olmuyor 1 hafta oluyor geçiyor sonra 3 5 gün oluyor yine geçiyor. Biraz daha büyüdükçe de yumruğunu ağzına sokuyor emziğiyle biberonuyla bulduğu herhangi bişeyle kendi kaşıyor hallediyor işini 😅 bu ara pırasa veriyorum mesela soğuk çok memnun kaldı😅
Nursenac Milena11 kendi şuan yumruğunu sokup kaşıyor zaten ben kaşıyorum elimle rahatlıyor. eski bebeğimi özledim 😢
Milena11 Nursenac ohoo daha neler olcak bak bi 4.ay atapı var mesela ne zaman gelceğide belli olmuyor keretanın😅 ozaman görüşelim tekrar 🙈