Prettymom Sabahtan beri sancılı kızım şimdi uyudu daha o da uyanmazsa tabi kucağımda resmen hissediyorum ya gurul gurul sesler😔 biogaia ve nurse harveys kullanıyorum onlar da ise yaramazsa daha ne yapacağım bilemiyorum☹
Brcay Prettymom biz mommys bliss kullandık çok memnun kaldım. Uyku yapsın derseniz gece olanımı alın gündğz olanı uyku yapmıyor ama gazı geçiriyor. Tabi yanında biogaia ile kullandım
1adana Prettymom ben onların hepsini denedim canım benim oğlum da kıvranırdı sancıdan zinco kullandım gaz filan kalmadı bitti çok şükür tavsiye ederim diğerleri boşa para verdim
Prettymom Brcay internetten baktim daha önce duymuştum ama fiyatı alabileceğimden cok daha fazla malesef 😞
DDG88 Prettymom valla biz hem gündüz hem gece olanını kullandık Mommys Bliss’in, hiç faydası olmadı, sürekli gaz vardı, büyük insan gibi. Tek çaresi zaman, 2.ay ile birlikte bir tık azalmaya başladı, 3.ayda rahatladık biraz, artık kendi kendine çıkarıyor.
Brcay Prettymom maalesef fiyatı biraz pahalı. Sigortanın karşıladığı sapsimplexte var ama bizde işe yaramamıştı bu gaz olayı deneye yanıla maalesef. Zaten denerken zaman geçiyor
Prettymom Brcay benim de denediğim 2. Gaz ilacı bu bu da işe yaramazsa başkasına geçecez artık dediğiniz gibi böyle böyle zaman geçiyor zaten😑
Goktug0905 Sab ile biogai kullanıyoruz memnunuz.Yani gaz sorunu ne yaparsanız yapın bazen hiç geçmeyebiliyor tek ilaç zaman diyebilirim