Balyavru Oğlumun 3 gün sonra 4. Ay aşısı vurulması gerekiyormuş sağlık ocağındaki hemşiremiz öyle dedi. Kızlar ateş oluyor mu huzursuzluk vs yan etki gözlemlediniz mi bebeğinizde.
EbruHazir17 Balyavru bizimde en zoru 4ay aşısiydi cok huzursuzlasti uykusu gitti farkli bisey oldu cocugum nrdyse 2 hafta huzursuzlugunu çektik daha yeni yeni topalrdnk ins sizin bebise ywn etki yapmaz
cileklisakiz Balyavru biz bugün vurunduk ateş olmadı ama 5 6 saat sonra feci huzursuzluk yapıyo ıuyuyamıyo dalamıyo
Bilgegamze Balyavru sabah aşı olmuştu aksam 5 6 gibi hzuursuzlasmaya başladi 8 9 gibi hafif ates başladı calpolle üstesinden geldik cok korkmayin 2. Ay aşıların devamı zaten
gmzlgzl Balyavru cnm çok ateş oluyor gtmeden ateş düşürücü içir sonrada dzenli 4 saatte bir ver bkleme ateşi çnkü aniden çıkıyor bn perişan oldm
demett61 İlk defa bu kadar ağladı yavrum ya zor geçti 4.ay aşıları ateşi olmadı ama huysuzlandı mızıldanarak çok geç uyudu diyebilirim 🙃
Arasbeyinannesi Balyavru ateşi olmadı ama gece 3 de uyudu hep huzursuzdu ve ayakları hafif şişti bezini zor aldırdı 🥺
Elfelf475 Balyavru ben yaptırmayı düşünmüyorum sırf bu yüzden ikimci ayı üç aşı birden yaptılar çocuk kendine gelemedi yüzü bile gülmedi şunları tek tek ayrı günlerde vursalar ya yazık minicik bebeklere 🙄
amansallagitsin Elfelf475 bizim ikinci ay asisinda iki tane yaptilar diger asiyi 15 gun sonra yaptilar
Edizbeyinannesi Balyavru diğer asılarda bi sıkıntı yaşanmazken 4 aylık aşı da hafif ateş huzursuzluk agrısı olduğu farkettim
Bilgegamze Balyavru hicc kullanmadim ama fitil dusmeyen cok yuksek ates olunca atılıyor genelde. Mesela yeğenimin 41e çıkmıştı atesi gecen haftalarda doktor görür gormez fitil vermişti
MinelAskEla Bende okudum ve korktum şuan ya bizimde aşımızvar bi kaç gğn sonra … en iyisi ateş düşürücü kullanmak