Arenmomy Selam güzel anneler bebeğim 4.5 aylık ve sürekli oturur vaziyette geliyor hep kuçak istiyor sizin bebekleriniz kaç aylıkken oturtmaya başladı
Badehandeyldz Arenmomy aynen o sıralar oturttum bende kendisi hazır hissediyordu hiç yatmak istemiyordu
Ebru-isil Arenmomy 4 aylıkken kucağımda oturtuyordum ama çok kısa süreli 6 aylıkken de mama sandalyesinde oturtuyordum arada yana eğiliyordu sanırım 7 de oturdu yanlış hatırlamıyorsam
whitechocolatemocha Arenmomy benim kızda öyleydi şimdi 5 aylık olduk oturuyor valla kendi istiyor oturmak kızıyorlar bana niye oturtuyorsun diye
Ucansupurge Arenmomy Kızım 4ay 23 günlük iki ayrı doktora gidiyoruz ikisinede sordum artık destekli oturur dedi. Gün içinde sağına soluna yastik koyarak oturtmaya başladım ☺️
Arenmomy whitechocolatemocha bu sefer doktor kontrolünde doktora danışıcam bakalım 🤔 oturt derse ben de oturtucam
Suleasya 4,5 aylıkken uzun sure olmamak kaydıyla destekli oturmaya baslattik. 6 qylik suan desteksiz kısa süre oturmaya başladı. Bebek istiyorsa hazırdır demek
Suleasya Arenmomy kesinlikle istiyorsa başlayın. İnanın o kadar akıllılar ki onlar bizi yönlendiriyor zaten ihtiyaçlarına göre. Ek gıda konusunda da öyle olmuştu 4,5 aylıkken yemek yerken biz sürekli ağzını oynatıyor kendi de yemek isterdi .5 aylıkken basladik .
Themia Arenmomy doktorum 5 aylık kızım mama sandalyesine oturtarak ek gıdasına başla dedi. 4.5 ayından beri bende sık sık oturtuyorum
Burcinmiray Arenmomy ben 3.5 ayında günde 5er dk oturtmaya başladım (doktor kontrolünde)şuan 6 aylığız çok şükür bi sıkıntısını görmedik 🤲🌼
ShineThunder Arenmomy _Yurtdisinda yasiyorum. bizimki de o zaman oturmak istiyordu ama buradaki hemşiremiz “emeklemeyi öğrenmeden oturtma ya da en azindan 6 aylik olana kadar beklel dedi. Trkiye’de doktora 6 ay kontrolleri icin goturdugumde “ohoooo gec bile kalmissin” diyince oturtmaya basladim.
Arenmomy ShineThunder evet bende bi yerde okudum kalça çıkmasına sepep oluyormuş kemikleri tam gelişmediği için önermiyorlar 6 aydan önce ama bende danışıp oturmayı düşünüyorum çünkü çoçuk istiyor
Egeninguzelannesi Arenmomy Biz beş ayligiz doktorumuz kısa süreli olacak şekilde destekli oturtmaya baslayabilirsin dedi