Kubininannesi Arkadaşlar fairy tablet kullanıyorum 5 yıldır fakat son 1 senedir tencerelerimde kaşıklarımda tadı kalıyor. Yemek yerken sanki deterjan yiyorum. Makinemin temizliğini yapıyorum sürekli. Başka deterjan markası önerebilir misiniz?
T-24 Kubininannesi finish quantum olabilir oda kaliteli makinanızın tuzuna ve parlatıcısına dikkat ettiniz mi
TheMomm Kubininannesi ayy evet ayni şey bende de oluyor hiç sevmiyorum o yüzden koku kalıyor bulaşıklar da
Kubininannesi T-24 tuz yeri yok sanırım bugüne kadar hiç koymadım. Fakat parlatıcısını sürekli koyuyorum.
Ipekoz Kubininannesi tuz yeri olmaz olur mu makinenin tabak bölümünü kendinize doğru çekin alt pervanenin yanında yuvarlak bir kapak göreceksiniz onu çevirerek açın oraya makine tuzu koymalısınız
T-24 Kubininannesi sıvı deterjanlar var onlarda mantıklı olabilir ama ben sevemedim fairy kullanıyorum memnunum
biimiyomyardimet Kubininannesi Bende uzun zaman fairy kullandım ama aynı şekilde son zamanlarda sadece deterjan tadı kokusu alıyordum resmen o yüzden finishe geçtim çok memnunum. quantum ve quantum Max ikisini de kullandım hemen hemen aynı
Yesillimon Kubininannesi Bende fairy aldim aşırı koku bıraktı o yüzden bir daha almadım pril gold kullanıyorum memnunum.
eceunverkanra Kubininannesi Fairy kullandigim donem ayni problemi yasadım bu nedenle finish quantum’a gectim memnunum☺️