ahsensezinfirat Var mı benim gibi doğum sonrası saç dökülmesi yaşayan? Her gün avuç avuç saçım dökülüyor ve bugün annemde farketti saçım baya azalmış özel şampuan kullandım değişen birşey olmadı. Başına gelen bilgisi olan var mı ? Bu arada emziriyorum kızım 3 aylık.
MKemalinAnnesi ahsensezinfirat benimde doğum sonrasında dökülmeye başladı avuç avuç 4 aylık emziriyorum
Papatyaaa789 ahsensezinfirat benimde dogumdan sonrasi çok aşiri döküldü oglum 6aylik oldu aac dökülmemesi durdu şuanda yeniden cikiyo ve uzadı saçlarım ya bende öyle bi dökülme oldiki Aynaya baktigimda basimin beyazliginibgoruyorur hale geldim doktora gittim normal deri kendini yeniliyor dedi eczaneye gittim sampuan lar kremler aldim banamisin demedi iyice döküldü simdide tekrar gürlesmeye ve uzamaya başlıyor
ahsensezinfirat whitechocolatemocha demek ki her doğum yapan yaşıyor bunu bende ne denediysem fayda etmedi
Yazannesi1 ahsensezinfirat çözümü hiç yok inanın. Ama sonra yerine başka çıkıyormuş. Benim saçım çok fazla olduğu için pek dert etmedim ama tabi heryer saç olması sinir bozucu ☹️
G01N Aynı sorun b nce şuan var nasıl geçer hiç bir fikrim yok ama gidip bir kan vericem belkide ondan oluyordur diye inşallah bir çözüm buluruz b
1YamanAnne Kızımda olmamıştı hiç. Oğlum haftaya 4 aylık olacak. Benim de çok dökülüyor özellikle 1 aydır. Avuç avuç 🙁
kubrasszr 3 aylıkken benim de avuç avuç dökülüyordu, su an 6,5 aylık ve dökülmesi yavaşlamaya başladı
Semra0716 ahsensezinfirat merhaba hiç kan değerlerinize baktırdınızmı d vitamini demir eksikliği bunlarda saç dökülmesi yapıyor.Hamilelik te bebek bizim vitaminleri aldığı için doğum sonrası mutlaka vitamin takviyesi gerekli oluyor.Kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim🌷
Nuray23 ahsensezinfirat bebek 3 4 aylıkken başlıyor dokulmeler. Bir kaç ay sonra duruyor. Yerine yenileri çıkıyor yine gurlesmeye başlıyor merak etme. Ben çözüm bulamamıştım zamanla düzeldi.