Kardyydaghannn Merhaba anneler😍 bebeğinde doğum lekesi olan varmı? Ne zaman çıktı doğumcamı sonra mı? Benim bebeğimde 37 günlükken kahverengi doğum lekesi çıktı acaba geçiyo mu varmı bu lekeden olanlar🤗
Tuba Kardyydaghannn benim oglumdada 3 hafta sonra gögsünün altinda cikmisti😅 bugün 5 aylik oldu ve leke kaldi
NeclaDefne Kardyydaghannn benim kolumda dirsegimde var ismimin baş harfi 🥰 kizim da göbeğine yakın yerde var nokta gibi 🥰
Tazeanne53 Benim bebeğimin çenesinde 4.aydan sonra bir kararma çıktı. Doğum lekesi sonradan olmaz diye düşünmüştüm acaba doğum lekesi mi🤷♀️
Kardyydaghannn Tazeanne53 evet çok fazla cildiyeye sordum 3 aya kadar çıkıyormuş bende doğum lekesi adı üstünde doğumla birlikte olur dedim ama hayır sonradanda çıkr denildi🤷🏼♀️
Ugggg Kardyydaghannn buğday belinde harita gibi ufak ufak beş altı tane var ama koyu buğday olmasına rağmen baya belirgin
Tazeanne53 Kardyydaghannn çenesinde minik açık kahverengi bir leke. Belli belirsiz. Ve geçen gün omzunda da gördüm aynı lekeden.
Ezoli35 Hirabebek ensede bizimde kırmızı leke var acaba geçermi ki renk değişmesi olur mu m ettim bende?
Minikprensannesi Kardyydaghannn ayagının altında ciger lekesi var dogumda vardı dogdugundan beri var 😌
thelake Kardyydaghannn Benim oğlumda da kırmızı doğum lekesi var iki kaşının arasında doğuştan bizimki oğlum 8buçuk aylık ama hala geçmedi
Kardyydaghannn thelake o geçiyor hiç merak etmeyin bendede varmıştı ve çoğu doktor yaşına kadar geçiyo diyo damarın arasındaki kan o genişledikçe geçiyo elinizle bi genişletin göreceksiniz😍
Gunesdogdu thelake benim kizimda da vae kirmizi goz kapginin yarisi ve burnunun yaninda..doktor 2 yil icinde gever gecmezse baska bisey yaparsiniz desi lazer falan.. hic gecmedi 4 ayligiz.. bazen kafama takiyorum gecer insallah diye dua ediyorum...
Kardyydaghannn Ugggg neresinde acaba tam olarak ? Bide endişelendirmek istemem ama cildiye gördümü 5 i geçkin olunca bi hastalığın habercisi olabilir denildi bana 3 farklı doktor takip ediliyordu 5 i geçince Allah korusun