Asyam140820 Kızım 18 aylık geceleri dahil aglayarak uyanma gündüz uykusu yarıda kesip aglama gördügünü ısrarla almak isteme zaman zaman sakin zaman zaman sinirli yani sanki minik Bi ergen var karşımda 😂 sizde durumlar nasıl böyle mi yoksa bu durum bize özel mi
CankizimRavzam Asyam140820 Boyle böyle başlayıp 24. Ayda pik yapıyor şu anda kızım 25 aylık Sürünüyorum resmen 😅😅😅🤪🤪
GameOver Asyam140820 tam olarak aynı durumdayız kendini yere atmalar mı dersin uyumamalar mı dersin 17 aylık kızım
Asyam140820 GameOver ayy 2 yaş sendromu dedigin 2 yaşta başlar ne bu erkenden aaa bizimkiler sabır sınama yapıyorlar galiba 😂😂🙄
CankizimRavzam Asyam140820 Aynen öyle canım ben o aylarda işimi gücümü yine hallediyorum bir sekildee ama şimdi imkansız geçen gün bakliyat dolabını devirdi heryer ama heryer battı ve en sonunda nişastayı başından aşağıya devirdi artık gülerek onu izledim hevesi gidincede 2 saat temizlik yaptım hala belim ağrıyor 😅😅😅 İnanılmaz bişey ya bir sabah kalkıyorsun ve çocuğunu taniyamiyorsun ama canları sağolsun benim tek sorunum uyku gerilemesi ve duvara morarana kadar kafa atması malesef 🙄🙄😒
GameOver Asyam140820 ay gerçekten ben kendimi 2 yaşa hazırlamıştım oysaki bu kadar erken beklemiyordum 🤦♀️
Yigitiminannesi Asyam140820 aramiza hoşgeldiniz gerçi benim oğlum 26 aylık istediğini ağlıyarak yaptırmaya çalışıyor uyumuyor yemiyor inatlasiyor bi bakmışsın gülüyor bi bakmışsın saniyesine ağlamaya başlıyor durmuyor hiç hep bi inat
CankizimRavzam Minikprenses_1 Gece uyumuyoruz ki uyanalim dün saat 4 buçukta yattık bugün ALLAH kerim 🙄
Minikprenses_1 CankizimRavzam Uyanık dursak bundan iyi az dalıyorum ağlıyor uykusunda sürekli odası farklı bir orda yatıyorum bir kendi odama geliyorum uyku denen birşey kalmadı. Yatağından ayrılsa bizim odaya minder atcam yatsın ama yok ondanda kopamıyor
CankizimRavzam Minikprenses_1 Koynuna alsan canım hacı yatmaz yaptı bizi bu bebeler 😅😅 aglancak halimize gülüyorum 😅🙄 Benim kızda acıkmış yoğurt ekmek yedirdim 🤪 Zor ya valla